Lägga Takfönster för Travel Trailers

Det är lätt att göra en resa släpvagn så bekväm som ditt hem. Ett populärt sätt att göra detta är att lägga ett takfönster, som släpper in dagsljus och generellt ser bra ut. Vissa takfönster dubbla som en säkerhetsåtgärd lucka i händelse av en överrullning eller som en ventil för extra luft. Plus, de är inte svårt att installera, även om det kan få en håriga ibland med att vara på en högre höjd. Annars bör denna installation tar bara några timmar. Saker du behöver
Ladder
Märkpenna
Tape Jigsaw åtgärd hotell med metallblad
Drill och metall borr
Skylight och hårdvara
Klar silikon fogtätning Sida 3 /8-tums Ratchet och uttag
Skumtejp
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera det område av taket där du vill montera takfönster. Kontrollera att det är fritt från elektriska anslutningar eller belysning på insidan.
2

klättra upp på taket med hjälp av stege och positionera dig där du vill att hålet för att gå.
3

Markera hålet med hjälp av måttband för att hitta plats på taket, använd märkpenna för att markera hålet. Den takfönster levereras med en mall också, så använd det för att hjälpa dig hitta rätt platser.
4

Borra hål i hörnen av de märken du gjort med borrmaskin och metall borrkronor. Dessa måste vara tillräckligt stora för att placera sticksågen igenom, så ha det i åtanke.
5

Klipp ut kvadraten med sticksåg. Se till att du håller din hand så stilla som möjligt så att snittet inte är för stor.
6

Placera takfönster i hålet och använd skylight som mall för att borra monteringshålen för takfönster .
7

Peel stöd av av skum tejp och placera den på insidan av läppen av takfönster. Sedan skal den andra backade bort, och tryck på takfönster i hålet. Detta för att hjälpa till med läckage.
8

Bolt skylight i taket med hjälp av den medföljande hårdvaran och 3/8-tums Ratchet och uttag. Detta kommer att dra åt takfönstret hela vägen in i taket, så gör det så hårt du kan utan att bryta ramen.
9

Silikon kanten av takfönster. Dra fingret runt kanten, plattas silikon och täta alla kanter. Detta bör väderbeständig ytterkanten helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117518.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.