Vägbeskrivning för Moose Plow Monteringsplatta

Moose Utilities tillverkare plogar för olika modeller av fyrhjulingar. All nödvändig hårdvara ingår i köpet av en älg Utilities plog, inklusive en monteringsplatta. Monteringsplattan fäster på undersidan av ATV och används för att montera plogsystemet till fordonet. Innan utrusta en plog, måste en monteringsplatta vara korrekt installerad. Innan du installerar en monteringsplatta, till jack upp den främre änden av ATV ge dig själv utrymme att arbeta med. Saker du behöver
2 uttag
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Jack upp den främre änden av ATV, tillåta dig själv tillräckligt med utrymme för att passa under liggande på rygg. Använd en domkraft per framdäcket.
2

Lie under den främre änden av ATV. Ta en skiftnyckel med dig.
3

Lokalisera ATV hasplåt, vilket är en stor, platt plåt fäst på ramen under fordonet. Skruva loss bultarna med en skiftnyckel och ta bort hasplåten. ATV ram kommer att exponeras. Spara hasplåten i fall du vill ta bort plogen montera vid en senare tidpunkt.
4

Häng U-bultarna över den exponerade ATV ram.
5

Placera den nedre fästet så att hålen i fästet är i linje med de U-bultarna. Skjut U-bultarna i hålen på fästet.
6

Skjut lämpliga som brickorna på bultarna, följt av lämplig mutter. Dra åt muttrarna med en skiftnyckel. Arbeta en bult i taget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118676.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.