Hur till Mount propan tankar på V Nosed Trailers

V-nosed släp, vanligen kallade konventionella-eller stötfångare hitch släp, har en V-formad tunga på framsidan av chassit, som fäster till dragfordonet. I enlighet med kraven viktfördelning för släpvagn, kan tungan vara så lång som 8 fot, så möjlighet finns för extern lagring skall ligga på toppen. På grund av de faror som användning av propangas, valde de flesta resor släpvagnar tillverkarna att montera lagringstankar externt, en eftermontering tunga mount är både bekvämt och enkelt. Saker du behöver
Tank rack kit
Permanent märkpenna
Electric drill
Wrench
Socket set (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Bestäm mängden propangas du sannolikt kommer att använda på en viss vistelse i trailern, och skaffa en egen tank rack för att passa dina syften. De tillverkas för att hålla en eller två tankar, och acceptera olika tankstorlekar. Gallren är tillgängliga från de flesta propan återförsäljare, fritids återförsäljare fordon och några hem lager förbättring.
2

Site tanken rack på toppen av tungan, central för främre /bakre axel släpvagn, så tankarna är 1 tum från trailern frontpanel på deras närmaste punkter. Använd en permanent märkpenna för att markera genom fästhålen i racket på tungan, ta bort rack och borra hål med lite storlek på bultarna som följer med rack kit
3

. Byt rack i sitt önskade läge och fäst den med de medföljande mutter /bult /bricka församlingar, och dra ner dem med en skiftnyckel eller socket set.
4

Följ instruktionerna som levereras med rack kit till låsa tankarna på plats, vanligtvis finns det en låsstång på vardera sidan, som glider över en tand eller kant på botten av tanken, och dras sedan åt på plats med ett integrerat handtag. Vissa rack är utrustade med en upprätt som tillåter ett gummi bungee rem att lindas runt centrum av varje tank, och ett sådant kit bör omfatta bungees. Om så utrustad, installera bungee remmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118469.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.