2000 Yamaha Grizzly Specifikationer

Yamaha terränghjulingar , som först introducerades på marknaden under 1998 , har varit i spetsen för ATV -tekniken sedan starten . Yamaha Grizzly har den största motorn som någonsin placerats i ATV . Motor

2000 Yamaha Grizzly är en fyrtakts luftkyld motor med ett kompressionsförhållande på 8,5:1 . Bränslesystemet sugs med en enda förgasare och choken är manuell och ligger på instrumentpanelen . ATV har en elektrisk tändsystem med back - up rekyl och automatisk dekompression . Den ATV bränslekapaciteten är 5 liter .
Chassi och fjädring

2000 Yamaha Grizzly är 81.9 inches lång , 45,7 inches bred och 47,8 inches hög . Den har en 49,4 - tums hjulbas , en markfrigång på 7,1 inches och en total vikt på 600 kg. Standard funktioner inkluderar stötdämpare med främre och bakre spole med dubbla hastigheten justerbarhet . Front suspension är fjäderben - typ och har 6,3 inches fjädringsväg . Bakfjädringen har en 7,5 inches av fjädringsväg .
Ytterligare specifikationer

Extra tillbehör för 2000 Yamaha Grizzly inkluderar hastighetsmätare instrumentpanelen , en trippmätare och en gas mätare . ATV har en dragkapacitet på 1212 £ , har krypton - lampa strålkastare och finns i rött , grönt och beige . Tillbehören omfattar en vinsch , plog , släpvagn , lock , arbetsbelysning och väskor förvaring .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117849.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.