Sätt att dekorera ett Travel Trailer Camper

Det finns många olika sätt som du kan inreda ditt resa trailer. För entusiaster spendera merparten av sin tid på stranden, är en ocean tema lämplig. Fans av tailgating på sin favorit idrottsevenemang kan välja en sport tema för att dekorera deras resor släpvagn. Ett annat alternativ för att ställa dig bortsett från andra camping entusiaster skulle vara att välja en 1950 retro tema, enkelt med en hink med färg och några meter tyg. 1950 Retro Theme

Installera en 1950 retro tema i din resa trailer genom att använda pastellfärger, som var populär på 1950-talet, i kombination med stoppning sätesytorna i tuck-och-rulle stil av en 1950 diner bänk. Om dina resdatum trailerns laminatgolv beror på att bytas ut ändå, att välja den traditionella svartvita schackrutiga kakel mönster håller med temat diner, eller välja lövträ att ge resor släpvagn en look som liknar en varm 1950 era kök . För att avsluta utseende, hitta en "kitty klocka" som var populär under 1950 och 1960, och som ni kanske minns från din mormors kök. Montera klockan med två fästpunkter för att förhindra den från att falla av väggen medan släpvagnen transporteras.
Sports Theme

Travel Trailer entusiaster som tillbringar merparten av sin fritid tailgating med deras favorit idrottslag kan njuta inredde deras resor släpvagn för att återspegla denna passion och ge mer bekväm rekreation parkeringsplats. Inredde resa trailer för en sport tema är så enkelt som att byta sänglinnen och gardiner med logo-präglade sängkläder och måla innerväggarna av resor släpvagn för att matcha din favorit lagets färger. Lägg några sporter teman minnessaker objekt på tabeller och räknare för en pricken. För att piffa upp den utanför Grillkorv och matcha insidan, installera ett team logotyp präglad solskydd i stället för din släpvagn standard vita solskydd.
Ocean Theme Travel Släpvagnar

Att ge en ocean tema till din resa släpvagn, måla innerväggarna med en mjuk pastell blå färg, tillsätt sedan neutrala brunt och solbrännor för sängkläder och mjuka ytor. Om golvet beror på att bytas ut, välja mjuk solbränna mattor liknande i färg till sand. Keps utanför utseende genom att montera snäckskal skåp drar tillgängliga från din lokala järnaffär och fyll vaser med snäckskal att dekorera mot rymden, fönsterbrädor och bord, säkra dem till sina respektive platser med starka kardborreband patchar för att förhindra vaser från att falla och vara bryts medan resor släpvagn är på väg.
Route 66

Expanderande på 1950-talet retro tema, är en Route 66 tema perfekt för entusiaster resor trailer spendera sina somrar reser USA: s motorvägar. Återskapa 1950 temat, men lägga till ett antal dekorativa vägskyltar på väggarna, inklusive den ikoniska Route 66 huvudvägen undertecknar. Inköp modeller av tre eller fyra av dina favorit 1950 bilar att placera på bord och diskar för att avsluta temat. Använd kardborreband på botten av bilarna att hålla dem till räknare och tabeller och hindra dem från att falla medan resor släpvagnen bogseras. Många Route 66 inspirerade RV tillbehör finns att ytterligare utrusta utsidan av din resa släpvagn inklusive hjulsidor och parasoller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118614.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.