Hur man identifierar en Kawasaki Mule

Även om Mules är inte road pågående varelser till sin natur, de nyttofordon fortfarande Numbers Vehicle Identification (vins) stämplat på deras chassi av sina Kawasaki beslutsfattare. Istället för att försöka ta reda på om bilen är en Mule, eller vilken modell av Mule det är genom ser ensam, är det snabbaste och enklaste sättet att hitta VIN och använda en VIN dekoder att dechiffrera det. Saker du behöver
Vehicle Identification Number specifik för fordonet
Pencil vid behov
papper om nödvändigt
Internet
Visa fler instruktioner
1

Hitta VIN på fordonet. Du kan hitta VIN för en Kawasaki Mule på ramen. Det kan vara på en plåt svetsad vid ramen nära framsidan av fordonet, eller präglad på den ram strax under sitsen. Rengör VIN för att undvika en felaktig läsning av tecken. Om siffrorna är slitna, gör en gnidning med penna och papper för att lyfta tecken.
2

Se koden du tittar på är en 17-siffrig kod, om fordonet förefaller ha gjorts efter 1981. För äldre fordon, kunde VIN koden vara kortare.
3

Kontrollera början av koden. Kawasaki produkt vins börjar med "JK," "JS" eller "LM". Den första siffran avser i tillverkningslandet ("J" för Japan, till exempel) och det andra tecknet till tillverkaren ("K" för Kawasaki korrekt). Om din bil inte har någon av dessa koder, kan det ha gjorts före 1981 eller det är inte en Kawasaki.
4

reda året bilen tillverkades genom att titta på den 10: e tecknet av VIN. Denna karaktär representerar tillverkningsåret för fordon tillverkade efter 1980. Koden börjar med ett "A" representerar 1980 och löper alfabetiskt fram till 2000, då brevet är "Y." Fordon som tillverkas i 2001 bär siffran "1" och sekvensen fortsätter till 2009 då siffran "9" nås. För 2010 och framåt, återupptar det alfabetiska systemet. (Bokstäverna I, O och Q används aldrig i en VIN, och U, Z och noll används aldrig i årets avsnittet.) När du vet bilens året och det är en Kawasaki, kanske du kan identifiera modellen genom att jämföra den med andra modeller av samma år.
5

Ange hela VIN-kod i en Kawasaki VIN avkodare som en på Motoverse webbplats (se Resurser). Den fria avkodaren ger dig en uppdelning av informationen på VIN. Resten av koden innehåller uppgifter om fordonets motor och stil, monteringsfabriken och produktion sekvensnummer, tillsammans med en kontrollsiffra för att förhindra att fordon bedrägeri. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118324.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.