Trailer Wheel Däckspecifikationer

Trailers är viktiga för människor av många skäl. De kan användas för att dra sopor, byggmaterial, små bilar och även djur. Medan tillnärmelsevis lika komplext som de fordon som distanser dem, har släp några underhåll nödvändigheter. En av de viktigaste är den typ av däck som används på dem. Vid val av släpvagn däck, konsumenterna överösta med specifikationer för att hjälpa dem att förstå vad deras speciella släpvagn däck kan förväntas göra. Lära sig vad dessa specifikationer är och vad de menar är ett viktigt första steg i att välja däck. Application Type

Application typ syftar på den typ av arbete som däcket är avsett. Flera programtyper används i däck specifikationer. "ST" står för "special trailer," vilket betyder att däcket är avsett för båt släpvagnar och Släp. "P" står för "P-metrisk," vilket betyder att däcket är avsett att användas på personbilar trailers. "T" står för "Temporary Spare", vilket betyder att däcket är avsett endast som en tillfällig ersättare. "C" står för "kommersiell", vilket betyder att däcket är avsett för användning på kommersiella fordon. "LT", vilket står för "lätt lastbil metrisk," är avsedd för tunga släp.
Avsnitt Bredd

däckbredd berättar konsumenten avståndet mellan den bredaste punkt av däckets inre och yttre sidoväggar. Detta avstånd mäts efter däcket har installerats. Är avståndet mellan
Aspect Ratio

Bildformat, även känd som avsnitt höjd, där däcket möter navkapsel och däckets slitbana.
inre konstruktionen

inre konstruktionen är en specifikation som talar om hur ett däck har konstruerats. "R" betyder radial konstruktion, vilket innebär att däcket kropp plies gren ut från den imaginära hjulcentrum. "D" står för diagonal konstruktion, vilket innebär att däckets kropp skikt kors och tvärs varandra. "B" avser bältade konstruktion, vilket innebär att däcket är gjort på samma sätt som en diagonal-konstruerat däck och sedan bältade för armering.
Hjuldiameter

Hjuldiameter mäter diametern av den typ av hjul för vilken däcket är avsett.
lastområde

Lastområde beskriver styrkan av däcket. Det är representerad i en rad brev (belastningsområden B, C, D och E). Varje bokstav står för ett antal lager-och last trycket. Belastningen trycket mäts i delar per kvadrattum. Det metriska systemet är den nyaste formen av däckens egenskaper
Metric System

. Den tillämpas för ansökan typ, däckbredden, bildförhållande, bygg typ och hjuldiameter. Till exempel, "ST205 75D 15" betyder att däcket är för speciella trailers, har en 205 bredd mm avsnitt, ett bildförhållande på 75, en diagonal konstruktion och en 15-tums hjuldiameter.
alfanumeriskt system

alfanumeriska systemet indikerar kammarens storlek, bildförhållande, fälgdiameter och lastområdet. Till exempel, "B78 X 13 C" betyder en "B"-sized luftkammare, en 75 bildformat, en 13-tums fälgdiameter och en belastning sortiment av "C."
Numerisk System

De numeriska systemet aktier endast avsnitt bredd och fälgdiameter. "4.80 X 8" betyder en 4,8-tums avsnitt bredd och en 8-tums fälgdiameter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117751.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.