Hur man byter en FLHT Styre

Harley-Davidsons FLHT Electra Glide är bland tillverkarens klassiska mönster landsvägscykel. Även om tekniken har fortsatt att utvecklas sedan den första modellen rullade ut 1996, styret komponenter förblir relativt lika. Byte av skadade styret eller installera en annan stil är inte ett komplicerat arbete. Den genomsnittliga gör-det-själv mekaniskt med en viss fallenhet och standardverktyg kan ersätta styret på en FLHT motorcykel. Saker du behöver
Hex skiftnycklar
Nylon slipsar
torxmejsel
Spray smörjmedel
plast plastpåse
Tjock gummiband
Avbitare
Visa mer Instruktioner
vänster handtag Assembly
1

Lossa och ta bort fästbultarna på koppling handen-spak klämma med en insexnyckel. Spara skruvarna och den nedre delen av klämman. Säkra kopplingen kabeln till den övre stammen av den vänstra gaffeln med en nylon slips och låta spaken hänga upphängd.
2

Ta bort socket bultarna på vänster handtag brytaranordningen med en torxmejsel. Separera de övre och undre delarna av strömställarhuset från styret. Ställ åt bultarna och bostäder åt sidan. Fäst ledningarna till övre gaffel röret med en nylon slips och kan switcharna hänga upphängd.
3

Ta bort den vänstra styret. Beroende på typ, lossa små fästskruvar och ta bort greppet, eller spraya insidan kanten av greppet med glidmedel och skjut den av staplarna för hand.
Right Grip Assembly

4

Lossa och ta bort fästbultarna på bromsen-hävarmsutförande med en insexnyckel. Spara skruvarna och den nedre delen av klämman. Fäst bromsen kabeln till den övre stammen av rätt gaffel med en nylon slips och låta spaken hänga upphängd.
5

Avlägsna socket bultar vid gaspådrag-switch montering med en torxmejsel. Skjut enheten bort i slutet av barerna. Fäst vajrarna och ledningar till den övre gaffeln rör med en nylon slips och låta gasen-omkopplingsaggregatet att hänga upphängd.
6

Lossa och ta bort fästbultarna på skivan bromsvätskebehållaren klämma med en insexnyckel. Håll behållaren i ena handen när du tar bort den nedre delen av klämman nedanför staplarna.
7

Förslut behållaren i en plast plastpåse svept med tjocka gummiband. Fäst behållaren till den nedre delen av styrhuvudet med två nylon ties.
Styre
8

Lossa och ta bort socket bultar vid styrets klämelement locket med en hex skiftnyckel. Spara locket och bultarna. Ta de resterande socket bultar på höger och vänster sida av styret klämmor. Lyft styret ur klämman baserna vid styrhuvudet.
9

Position ersättande styret i klämman baserna. Center staplarna varje sätt. Fäst stängerna med de sparade klämmor och bultar. Justera placeringen av staplarna innan du drar åt skruvarna ordentligt med insexnyckeln. Sätt tillbaka klämman täcker och dra åt skruvarna ordentligt.
10

Skär nylon band som håller behållaren skivbromsen till styrhuvudet med avbitare. Ta bort gummibanden och plastpåsen. Fäst behållaren på styret med den sparade klämma och bultar, och se till att behållaren är nivån istället lutas framåt eller bakåt.
11

Skär nylon slips vid gaspådrag-brytaranordningen ledningar och kablar. Skjut montering på änden av den högra bar för hand, vilket gör att gas kablar och ledningar är på undersidan av staplarna. Fäst enheten på styret med sparade klämma och skruvar.
12

Skär slips hålla vänster brytaranordningen. Fäst hållaren till vänster på baren med den sparade klämma och skruvar. Upprepa detta med kopplingshandtaget och fäst den till barerna med sparade klämma och skruvar. Montera sparade greppet på änden av den vänstra baren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111333.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.