Hur man byter en 1800 Goldwing Headlight

Hondas Goldwing GL1800 har varit att föredra touring motorcykel för oräkneliga ryttare sedan det infördes 2001. Precis som sin föregångare, har denna Goldwing en full body kåpa för att ge maximal åkkomfort och skydd från väder och vind. Medan dess fördelar kan kännas på vägen, komplicerar spackling sådana grundläggande uppgifter som att byta en strålkastare glödlampa. Honda har bildat ett par löstagbara spackling brickor på vardera sidan av styret för att ge tillräckligt utrymme att arbeta. Saker du behöver
Tändningsnyckelns
Skruvmejsel
12 Volt 55 Watt H7 strålkastare lökar
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Goldwing 1800 om sitt centrum står för stabilitet. Tun motorcykelns tändning för att aktivera strålkastarna, och växla mellan hel-och halvljus. Anteckna vilka lökar inte fungerar, slå av tändningen.
2

Ta bort kåpan magasinet, som ligger på vardera sidan av styret, från den drabbade sidan av motorcykeln. Öppna fackets lock med tändningsnyckeln för att avslöja en plast trim klipp i varje hörn av fickan. Tryck i mitten av trim klipp inåt med spetsen på en skruvmejsel, dra klippen ut. Dra spackling magasinet ur motorcykelns spackling.
3

Nå i hålet för att komma till strålkastare lökar. Den låga-beam glödlampa är placerad nära centrum av motorcykeln, och den höga-beam glödlampa är beläget närmare den övre kanten av strålkastaren. Dra ur kontakten från baksidan av den misslyckade glödlampan, dra sedan bort boot gummi damm. Haka lökens klämman från spärren inbyggd i strålkastaren kropp, sedan dra ut glödlampan.
4

Håll ersättare 12 Volt 55 Watt H7 glödlampan i sockeln, undvika kontakt med glaset delen av kolven. Skjut glödlampan i strålkastaren och låsa klämman. Tryck boot gummi damm på plats mot baksidan av strålkastaren, som vetter mot pilen på boot uppåt. Anslut uttaget på baksidan av lampan.
5

Skjut kåpan facket i motorcykelns spackling. Förbered trimma klipp genom att trycka spetsen på clipet, driver en liten del av spetsen upp genom klämman huvud. Sätt i trim klipp i kåpa ficka s monteringshål, tryck sedan på den utskjutande delen av klippet tills den är jäms med klippet huvud. Sätt de återstående trimma klipp, lås sedan fackets lock med tändningsnyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110988.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.