Hur du anpassar gamla Honda Motorcyklar

Honda Motorcyklar har funnits sedan 1949, skapar två takts motorcyklar med 98 cc motorer kallas Honda "Dream." Motorcykeln tillverkning sidan av företaget vuxit kraftigt, med ett antal olika modeller under de senaste 60 plus år, gjord för erfarna och oerfarna motorcykel entusiaster likadana. Detta möjliggör en hel del variation mellan gamla och nya modeller av Honda motorcyklar, tillåter ägarna att anpassa sina cyklar både estetiskt och mekaniskt. Saker du behöver
Internet
gammal motorcykel tillbehör
Borrar
mutterdragare
Skruvar
Muttrar
Bultar
Dekaler Paint Addera Show Fler Instruktioner
1

Sök på internet för ett antal olika motorer som kommer att arbeta för din gamla Honda motorcykel. En bra källa är cyklar folk säljer eller motorcyklar som inte kör längre. Använd en webbplats som Craigslist.org så du kan kolla in dessa motorcyklar på egen hand och se om du vill köpa en ny, större motor för din gamla Honda motorcykel. Alternativet är att bara köpa delar från nyare motorcyklar för att återställa din gamla Honda motor.
2

Beställ nya säten med olika färger av konstläder för din gamla Honda motorcykel. Överväg att lägga till en andra plats bakom huvudsakliga säte, om det finns utrymme för en på cykeln. Se till att denna konstläder tål vatten ifall cykeln regnade på. Återställa gamla platser på en Honda motorcykel kan vara dyrt så det ofta är mer förnuftigt att bara byta ut dem.
3

Måla utsidan av den gamla Honda motorcykel en ny färg. Kanske måla det i de ljusare färgkombinationer av ditt favoritlag, så att när du rider runt på spelet dag kommer det att stå ut ännu mer. Lägg dekaler på utsidan av motorcykeln kroppen, så att det blir helt unik för dig.
4

Installera en större avgassystem på den gamla Honda motorcykel. Motorcykel aficionados kan ofta identifiera motorn på en cykel baserad på ljudet dess avgaser gör när det mullrar på vägen. Om du är en riktig motorcykel entusiast, installera ett avgassystem som är unik för din Honda motorcykel kommer att se sin egen status.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110054.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.