Hur man installerar en Harley-Davidson Shovelhead Cam

Enligt Merriam Webster Dictionary nätet, är en kam en roterande eller glidande cylinder som ligger i kamaxeln av motorcykeln. Kammen omvandlar roterande rörelse till linjär rörelse. Det är möjligt för en individ att installera en ny kamaxel till en Harley-Davidson Shovelhead motorcykel. Den Nightrider hemsida förklarar att installera en ny kam kommer att förbättra det totala resultatet av cykeln genom att öka hästkrafter. Processen för att installera den nya kammen är relativt enkelt för alla som har någon erfarenhet av att arbeta med motorcyklar. Saker du behöver
Kamaxel
Oljefilter
3 liter olja
frostskyddsmedel
Assembly smörjmedel
Kamaxel shim
Kamaxellager
socket och ratchet set
Skiftnycklar
Skruvmejslar
Hammer
hydraulisk domkraft
Visa fler instruktioner
1

Placera hydraulisk domkraft på plats under bakhjulet på Harley-Davidson och långsamt elevate motorcykeln så kammen installationen kan börja. Den Nightrider hemsida förklarar att motorn behöver kopplas bort efter att bensinen rinner ut ur förgasaren. Fortsätt genom att ta bort tändstiften och avgassystemet före rinner ut all motorolja.
2

Drain all växellådsolja. Lossa foten kopplingspedalen och bromspedalen, om nödvändigt, för att få bättre tillgång till den inre delen av Harley-Davidson cykel. Den Nightrider hemsida förklarar att de inledande förberedelse stegen är utformade för att göra installationen så enkel och säker som möjligt.
3

Använd en skruvmejsel för att ta bort hållaren våren locket och lossa tryckstången rör. När tryckstången rören lossas de kan tas bort. Använd en skruvmejsel för att ta ur sensorn och TRANSMISSIONSKÅPA.
4

Leta inställningsmärkena på den gamla kammen innan du tar bort den från motorcykeln. Se till att kamaxeln tryckbrickan också avlägsnas från motorn. Den Nightrider hemsida förklarar att kammen lagret ska tas bort och ersättas med en ny kam lager.
5

Placera kammen shim över den bakre delen av den nya kamaxeln innan installationen påbörjas. Applicera montering smörjmedel till kamaxelns lober, bäring och kamaxeldrevet för att skydda delarna när motorn började så småningom. Placera den nya kamaxeln till Harley-Davidson Shovelhead motor.
6

installera om den ursprungliga tryckstången rör samt tidpunkten sensor plattan och locket. Anslut avgassystemet, fotpedal, och bromspedal innan du ansluter tändstiften. Montera ett nytt filter innan du sätter ny motor bränsle och transmissionsolja.
7

Anslut batteriet och slå på bränslet innan du testar cykeln för att se till att den nya kammen fungerar korrekt.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110370.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.