Hur man installerar In-Line bränslefilter på en 2005 Yamaha ATV

bensinen i din Yamaha ATV bränsletank kan påverkas direkt av maskinens ridning miljö, brukar ses som smuts infiltration i tanken. Bränsletillförseln kan också påverkas indirekt, som insidan slemhinnan i bränsletanken börjar rosta sönder till mindre partiklar som kan sätta igen ATV förgasaren. Installera en eftermarknad in-line bränslefiltret, som passar mellan bränsletanken och förgasaren, kan förhindra dessa föroreningar orsakar problem i det långa loppet. Saker du behöver
10 mm socket
Hylsnyckel
Rakblad
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort sadeln från din Yamaha ATV, med hjälp av spärren på baksidan av av sätet. Dra de övre hörnen av både motorn
2

täcker eventuella ifrån kragarna inbyggda i bakskärmen. Dra motorn täcker bort från ATV.
3

Skruva bränsletanken locket eller framskärm fästbultar, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Dra framskärmen eller bränsletank täcka av ATV.
4

Skruva bränsletanken montering bultar, med en hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Ställ bränsletanken petcock spaken, placerad under vänster sida av bränsletanken, till "Off". Lyft tanken en aning och dra sedan bränsleslangen bort av petcock utlopp.
5

Skär en 2-tums avsnitt ur bränsleslangen mellan petcock-änden av slangen och förgasaren, hjälp ett rakblad. Skjut en in-line bränslefiltret i förgasaren-änden av slangen, pekar pilen tryckt på bränslefiltret kroppen mot förgasaren. Skjut den återstående delen av slangen på toppen av bränslefiltret.
6

Skjut bränsleslangen på bränslet petcock utlopp. Skruva bränsletanken montering bultar på plats, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Dra åt bultarna till 5,1 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel. Ställ petcock spaken till "On" läge.
7

tillbaka locket bränsletanken eller framskärm på ATV, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel .. Dra åt locket bränsletanken eller främre bultarna fender till 5,1 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel.
8

Skjut flikarna på framsidan av motorn täcker in framskärmen, tryck på de övre hörnen av omslagen till bakskärmen genomföringar.
9

tillbaka ATV säte på sätesskenorna. Tryck ner på baksidan av sätet för att låsa spärren på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111156.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.