Hur man gör det TTR 125 Taller

Yamahas lager TTR 125LV och 125L cyklar smuts är förinställd på 30,5 inches hög vid sätet, som ger cirka 10,4 inches av markfrigången. Ryttare med längre ben eller en lägre tyngdpunkt kanske behöver mer markfrigång för förhandlingar puckelpist och när man rider i djupa spår. Du gör cykeln längre och öka markfrigången genom att justera framgaffeln förlängning och swing arm position i bakvagnen. Jobbet kräver grundläggande mekaniska kunskaper, metriska verktyg och hjälp av en assistent. Saker du behöver
Motorcykel stativ eller blockerar trä
Måttband
Metric skiftnycklar
Shock käppar
Metric hylsa och spärrskaft
Swing arm verktyg
Visa mer instruktioner
Forks
1

Höj cykeln på en motorcykel stativ. Om en monter inte är tillgänglig, höja cykeln med trästavar under den nedre ramrören.
2

Mät det vertikala avståndet från den tredubbla lägret vid basen av styrhuvudet till marken.

3

Vrid hack justerare vid basen av gaffeln stjälkar motsols två varv med en chock skiftnyckel.
4

Mät avståndet från axeln till trippelklämma att etablera ökningen i gaffeln förlängning. Maximal ökning är 1 till 1,5 inches. Om så önskas, upprepa proceduren och vrid justerare moturs för maximal förlängning.
Swing Arms
5

Mät det vertikala avståndet från bakaxeln muttern på undersidan av bakskärmen. Notera mätningen.
6

Lossa kedjan-justering låsmutter med en metrisk skiftnyckel. Vrid justeringsskruven motsols med skiftnyckel för att lossa kedjan. Detta gör att de bakre svängarmama till att dra ut under justeringen.
7

Bifoga en metrisk skiftnyckel till pivot-bulten på höger swing-arm nav som en backup. Lossa muttern på den motsatta änden av bulten med en metrisk hylsa och spärrskaft.
8

be assistenten att trycka ner på framsidan av cykel när du vrider svängarm justerare moturs med en gunga -arm verktyg. Hitta svängarmarna och bakhjulet lägre mot marken.
9

Fortsätt att vrida justerskruven som du checkar måttet från axeln mutter på undersidan av bakskärmen. Maximal justering är mellan 1,5 och 2 inches. Dra åt swing-arm pivot muttern med hylsa och spärrskaft. Justera kedjespänningen när cykeln är utanför montern eller blockerar trä.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111334.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.