Hur man byter bromsbelägg på en Harley Davidson Softail Standard

Slitna bromsbelägg är farligt för en Harley-Davidson Softail Standard är ryttaren, hindrar motorcykeln från att stanna så snabbt och säkert som möjligt. Risker förekommer i mindre uppenbara sätt, skapa djupa sprickor i bromsskivan yta som bromskloss s material slits bort av sin metal stödplatta. Byte av kuddar så snart som det är mindre än 1/8 tum av material vänster lindrar möjligheten till antingen scenario uppstår. Uppgiften använder vanliga verktyg och är tillräckligt enkla för de flesta människor att lära sig inom det första försöket Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
uttag
Hylsnyckel
Flat
skruvmejsel
Visa mer Instruktioner
främre bromsbelägg
1

Lossa skruvarna från toppen av den främre bromshuvudcylindern s vätskebehållare på höger styret med en stjärnskruvmejsel. Ta av locket från oljebehållaren och dra ut gummimembran.
2

Ta bort fästbultarna från främre bromsok på vänster gaffelben med en hylsnyckel. Lyft tjocklek av av bromsskivan och bort från vänster gaffelben.
3

Skjut spetsen av en flat skruvmejsel mellan bromsklossarna. Tryck bromsbeläggen mot sidorna av bromsok med skruvmejseln som en hävstång för att tvinga bromsok s kolvar i bromsoket kropp.
4

Skruva paret av bromsbelägg stift på baksidan av bromsok med en hylsnyckel. Dra bromsbelägg och deras stoppbygel ut från bromsoket. Dra bromsbelägg bort av fästklammern. Placera en ny uppsättning bromsbelägg runt klippet.
5

Sätt i bromsbeläggen och stoppbygel i bromsoket. Rikta in hålen på bromsklossarna "fästplatta med stift hålen på sidan av bromsok. Skjut stiften bromsbelägg genom bromsok och bromsbelägg. Dra åt stiften med en hylsnyckel.
6

Skjut bromsoket över bromsskivan och på vänster gaffelben. Dra bromsok s fästbultar med en hylsnyckel.
7

Placera gummimembran i oljebehållaren. Montera locket över behållaren och dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Pumpa den främre bromshandtaget flera gånger för att stänga bromsbelägg runt främre bromsskiva.
Bak Bromsbelägg
8

Skruva ur skruvarna från toppen av den främre broms master cylinderns vätskebehållare lock nära den högra främre fotpinnen med en stjärnskruvmejsel. Ta av locket från oljebehållaren och dra ut gummimembran.
9

Placera spetsen på en skruvmejsel mot den bakre bromsbelägg s metall stödplatta. Skjut bromsbelägg bort från den bakre bromsskivan.
10

bort stiften bromsbelägg från den yttre ytan på bakre bromsok med en hylsnyckel. Dra bromsbelägg ur bromsok och bort från bromsskivan.
11

Sätt den yttre bromsklossen i bromsoket. Skjut stiften bromsbelägg halvvägs i bromsoket för att hålla bromsklossen på plats. Sätt den inre bromsbelägget i bromsoket och skjut pad stiften helt i bromsoket. Dra åt stiften med en hylsnyckel.
12

Placera gummimembran i oljebehållaren. Montera locket över behållaren och dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Pumpa bakre bromspedalen upprepade gånger för att stänga bromsbelägg runt bakre bromsskivan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107537.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.