Hur man gör en Base Motorcykel Seat

Mycket få anpassade motorcyklar är identiska, vilket gör det svårt att hitta en plats som inte bara komplimanger motorcykeln, men det passar också. Detta leder många cykel byggare att tillverka en egen stol från glasfiber, på grund av materialets billig och relativt lätt att använda naturen. Gör din egen stol börjar med gjutning stolens bas till konturerna av din motorcykel. Att göra detta kommer att säkerställa en solid grund för att stödja dig när du cyklar. Förberedelse är avgörande för framgången för detta projekt. Saker du behöver
kartong
Blue målartejp
Aluminiumtejp
papper
Scissors
glasfiberväv
Automotive vax
glasfiberharts
Märkpenna
Vinkelslip
Visa fler instruktioner
1

Fyll i det tomma utrymmet mellan motorcykelns stolskenorna, den del av ramens slangen som stödjer sätet, med kartong.
Sida 2

Täck motorcykelns bränsletank, skenor sits och bakskärm med blå målartejp för att ge en lätt borttagbar skyddslager. Täck den blå tejpen skiktet med ett andra skikt av aluminium tejp.
3

täcka resten av motorcykeln med plast drop dukar säkrade med blå målartejp.
4 < p> Klipp en bit papper i grov form av önskad sittplats. Du kommer att använda detta som en mall. Forma den med sax. Lägg papperet mallen på motorcykelns stolskenorna att kontrollera mallens storlek. Ta bort mallen från motorcykeln.
5

Skär fyra bitar av glasfiberväv till formen av dina papper mall, lämnar minst tre inches av extra tyg från kanten av mallen.

6

Coat skiktet av aluminium tejp med en högkvalitativ bil vax, med minst fyra rockar.
7

Använd en pensel för att täcka lagret aluminiumtejp med glasfiber harts . Lägg det första bit av glasfiber duk på hartset. Badda trasan lätt med spetsen på din pensel tills dess är helt mättat med harts.
8

Sprid ytterligare ett lager harts under den första delen av glasfiber duk. Lägg det andra tygstycke på hartset. Badda trasan lätt med spetsen på din pensel. Upprepa tills du har skapat fyra successiva lager av harts och glasfiber duk.
9

tillåter glasfiber sitsen härda i 12 till 24 timmar. Lyft sittdynan bort av sätesskenorna.
10

Använd en permanent marknad att spåra konturerna av dina papper mallen på glasfiber sitsen. Skär den överskjutande glasfiber bort, med hjälp av en vinkelslip.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108831.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.