Hur man målar en motorcykel vindruta

Den kompakta karaktär motorcyklar gör att personifiera dem en aning svår uppgift. Bilens vindruta utgör en idealisk plats för att lägga till din egen personliga touch. Motorcykel vindrutor är tillverkade av antingen polykarbonat eller akryl och kan lätt målas om. Polykarbonat är en mycket stark plast som är nästan lika transparent som glas. Impact modifierad akryl är DOT godkända att användas som en vindruta och har fördelen av att vara mer transparent än glas. Måla dessa ytor är lätt gjort med produkter hittades vid varje hantverk butik. Saker du behöver
Papper
Pencil
märkpenna
Sax
Tape
Vindruta renare
Cloth trasor
Akryl lackfärg
Penslar

Visa mer instruktioner
Instruktioner
1

Plan designen du vill måla på vindrutan. Om du ska kunna skapa en design, är det viktigt att se till att den design som du vill inte skymmer din syn. Gör en mall av din vindruta på en sjeet av papper så att du kan få den fulla effekten av designen och gör målningen processen enklare.
2

Disposition din slutfört design med en märkpenna. Se till att varje linje och detalj har tagits över så att allt syns tydligt. Klipp bort överflödigt papper, vilket innebär att endast den mall bakom.
3

Rengör vindrutan. Innan du börjar målningen processen är det viktigt att ta bort all smuts och partiklar från vindrutan för att skapa en perfekt målning yta. Om du använder några kemikalier, torka bort dem helt med en fuktig trasa så att kemikalierna inte påverkar färgen.
4

Tape din mall till framsidan av vindrutan i rätt position . Vindrutan målning görs bäst på insidan så att det inte kommer att bli flisas eller skadas i förtid på väg skräp eller insekter. Kontrollera en sista gång för att vara säker på att din syn inte hindras innan du fortsätter. Åt gången
5

Paint en färg, med akryl lackfärg. Eftersom bilden ses framifrån, börja med de mindre detaljerna och arbeta dig till bakgrundsfärger. Använd fina penslar för detaljerade sektioner och breda flata penslar för att fylla i block av färg. För att undvika att de smetar, låt varje färg torka helt innan du lägger en annan färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107833.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.