Hypercharger Problem i Rain

Den hypercharger är en anordning som består av KURYAKYN för motorcyklar. Den ersätter filtret lager luften med ett högt flöde filter och särskilt utformade luftintag. Eftersom cykeln rör sig framåt, riktar hypercharger luften in i luftfiltret. Enligt tillverkaren kan hypercharger lägga 7 till 9 hästkrafter. På grund av sin konstruktion, där vissa frågor om huruvida hypercharger kommer att dra in vatten i förgasaren när man rider i regn. Ventiler

När ridning, fjärilsventilerna för förgasaren öppnar och stänger beroende på motorns efterfrågan på flygtransporter. Vid acceleration snabbt, ventilerna öppnas för att släppa in mer luft. Men när man rider i regn, är du mer än sannolikt kommer att sakta ner. Därför ventilerna stängs mer, vilket bör hålla ut vatten.
Filter

högt flöde luftfilter används av hypercharger fungerar som de flesta andra höga flöden filter. Istället för att fånga smuts genom att ha en tät nät av fiber, de höga flöden filter använder ett bredare nät belagd med speciell olja. Oljan hjälper till sig smuts och partiklar utan behov av ett fint nät. Detta gör att mer luft i. Eftersom det är belagt i olja, vatten inte ska kunna få fast filtret i regnet. Om vattenflödet var tillräckligt stor, kan det bli genom filtret, men under dessa omständigheter är det tveksamt att du kommer att kunna cykla ändå.
Drain

Vatten bör inte kunna samla i hypercharger eftersom det har en dränering för vattnet. Att hålla denna avlopp ren bör tillåta det mesta av regnvattnet att lämna hypercharger och inte läcka in i förgasaren. Lite vatten kan fortfarande komma in i motorn, men det bör inte vara tillräckligt för att orsaka problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110178.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.