Så kolla oljan i en Honda Shadow 1100 V-Twin

Oljan i din Honda Shadow 1100 V-twin motor garanterar inte bara en välfungerande motor utan en långvarig en också. Motorn har många rörliga delar som måste smörjas för att säkerställa att de fungerar smidigt. Oljan förhindrar också att motorn överhettas under drift. För att säkerställa att motorcykelns motor har tillräckligt med olja, är det viktigt att du kontrollerar oljenivån regelbundet. Saker du behöver
Assistent Review ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Starta motorcykeln och låt den gå på tomgång i minst fem minuter så att motorn och oljan värmas upp. Stäng av motorn.
2

Skruva av oljepåfyllningslocket från höger sida av motorcykeln. Torka av oljestickan, som är kopplad till oljepåfyllningslocket, med ren trasa.
3

Sätt tillbaka mätstickan i oljepåfyllningshålet medan en assistent håller motorcykeln i upprätt läge . Motorcykeln måste vara upprätt för att få en korrekt olja läsning.
4

Dra ut oljestickan ur oljepåfyllningshålet att kontrollera oljenivån. Oljenivån ska ligga mellan de "högsta" och "lägsta" markeringarna på mätstickan.
5

Häll olja i motorcykelns oljepåfyllningshålet att höja oljenivån vid behov. Skruva på oljepåfyllningslocket tillbaka till motorcykelns oljepåfyllningshålet. Sänk motorcykeln på motorcykelns cykelställ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108804.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.