Hur tips för en M109R Scorpion

En Scorpion tips är en eftermarknad avgassystem modifiering som kommer att förändra och förbättra ljudet på en motorcykel. The Scorpion tips fungerar bra med M109R Suzuki motorcykel, och är inte svårt att installera, men det är något av en utmaning att haka hela avgassystemet och byta ut vissa delar med de nya bitar. Men när allt är avstängd av motorcykeln, är installationen enkel. Saker du behöver
Pencil
insexnyckel
Ratchet
Wrench
Vinkelslip
Skyddsglasögon
Hörselskydd
Svetsning järn
Svetsning visir
Svetsning Förkläde
Svetshandskar
Visa fler instruktioner
1

bort sitsen från motorcykeln med en spärrnyckel eller skiftnyckel. Ta sidoskydden genom att ta bort den snap stiftet genom att trycka på knappen med en penna. Lossa alla insexskruvar med hjälp av en insexnyckel. Dra försiktigt bort locket på motorcykeln.
2

Ta bort alla insexskruvar på avgassidan tuning locket och ta av locket. Ta bort värmeskölden på samma sätt.
3

Ta bort fästet bultarna för avgas rören och ta bort den övre avgasröret. Ta resten av avgas rören med samma metoder.
4

Separat bitar av avgasrören med en spärr.
5

Skär den övre avgasrör bakom svetsa böja med en vinkelslip. Använd skyddsglasögon och hörselskydd samtidigt minska metallen. Montera den övre skorpionen röret i övre avgasröret.
6

Kapa nedre röret precis ovanför svetsen böj med vinkelslipen. Montera nedre skorpion spets i snitt öppningen.
7

Skär avgaserna stöd i hälften strax ovanför den vertikala stöd. Sätt tillbaka stödet på motorcykeln och anslut alla skruvar och sladdar.
8

Slip på nya Scorpion tips och svetsa på plats. Dra åt alla skruvar som håller de nya tips på plats. Slå på motorcykeln för att testa det nya avgassystemet. Ljudet ska vara annorlunda och något djupare än det var innan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111551.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.