Harley Davidson Presenter till pappa

Shopping för din pappa - för fars dag eller en födelsedag eller något tillfälle, egentligen - kan vara en svår proposition. Om inte, naturligtvis, är din pappa till Harley Davidson motorcyklar, i vilket fall varje tillfälle blir en ursäkt för att lägga till ytterligare en Harley samlarobjekt till sin ständigt växande lager. Vare sig du är ute efter ett historiskt samlarobjekt eller ett funktionellt tillbehör, finns det ingen brist på Harley byltet för din gubbe. För Bike

Harley Davidsons webbutik är full av presentidéer, och ett helt avsnitt ägnas åt praktiska motorcykel tillbehör, från GPS-navigationssystem för system motorcykel stereo. Dessa kanske låter lite dyrt, men oroa dig inte - det finns mer än 50 produkter som finns på webbplatsen för under $ 50 per februari 2011. Leta efter dekorativa shifter peggar, bromspedaler eller lågor /skalle trim för sin cykel.
Officiella skrud

När din pappa kör runt på sin cykel, det finns ingen tvekan - för alla som ser honom - att han är en Harley människa. Men vad händer när han kommer ut och har att göra pappa saker, som att plocka upp blöjor eller gripa tag i en kartong av mjölk? Vila lätt, har Harley Davidson en samling officiella Harley redskap, såsom boll mössor och snusnäsdukar, som kommer att identifiera den här mannen som en Harley entusiast. Eller överväga Harleys två tunga spännen metallband: en för den klassiska Harley Motor Oil och annan med varumärket örnen. Och det finns alltid de klassiska Harley hjälmar, med över 70 att välja mellan direkt från Harley Davidson.
Smycken och Klockor

smycken? För en Harley ryttare? Detta är inte din genomsnittliga smycken. Planet Harley - en enorm Harley Davidson butik på nätet - har massor av super manliga klockor och ringar gjorda med Harley skallar, örnar och klassiska logotyp. Adventure Harley säljer även ringar och smycken för Harley pappa. Addera Collectibles

Planet Harley har andra presentidéer för Harley ryttare. Tänk på Harley Bar Caddy, en gjutjärn tumlare hållare som kommer med fyra kvadratiska Harley scotch glasögon. Planet Harley säljer även ett skott-glas pjäser set som innehåller 16 Harley Davidson-märkta snapsglas på en pjäser ombord. Adventure Harley säljer andra samlarobjekt för, inklusive fickknivar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110734.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.