Hur Lufta kopplingen på en 1986 Honda Shadow 1100

Den 1986 Honda Shadow VT1100 har en hydraulisk koppling. Du ger upp en del av kopplingen är känslan när du går från en kabel koppling till en hydraulisk, men spaken är lättare att pressa. Om du gör en hel del stopp-och-go stad ridning, med hjälp av en hydraulisk koppling kan förhindra en hel del påfrestningar på handleden. Saker du behöver
DOT4 vätska
Visa fler instruktioner
1

Flytta VT1100s styrets tills koppling huvudcylinder är nivå eller så nära som du kan få det. Trots att ordet "cylinder" i sitt namn, är den koppling huvudcylinder den rektangulära behållaren längst upp till vänster på styret.
2

Ta huvudcylindern mössa, som plattan och membranet. Rengör bort det först så att smuts inte kommer att falla in i reservoaren. Täck ditt plast och färg, hydraulvätska kommer skada ytan
3

Fyll huvudcylindern till den översta nivån.. Använd DOT4 vätska, samma vätska du använder för bromsarna.
4

Ta den vänstra bakre vevhuslock. Dra sina två hållare clips, som är bakom luckan (slutet av varje klipp bör sticker upp tillräckligt för dig att se det). Dra ut dem och ta bort sina brickor. Ta bort muttern på framsidan av locket i botten mitt område.
5

Ta bort dammskyddet från avluftningsventilen och driva en tydlig plaströr på den. Sätt den andra änden i en behållare för att ta emot den gamla vätskan. Denna behållare ska ha någon ny vätska i det --- nog så att änden av plaströret är täckt och kan inte suga in luft.
6

Kläm kopplingshandtaget om och om igen. Titta på pyshål i huvudcylindern för stigande bubblor. När de slutar att trycka på spaken och knacka huvudcylindern tre eller fyra gånger för att frigöra eventuella kvarvarande luftbubblor.
7

Pump spaken mer, sedan hålla den i samtidigt öppna avluftningsventilen. Låt vätskan och luften kommer ut, dra åt ventilen när flödet blir svag.
8

Släpp spaken långsamt. Vänta några sekunder.
9

Upprepa steg 7 och 8 tills inga luftbubblor kommer ut. Eftersom vätskan avlopp, låt inte huvudcylindern på styret slut.
10

Dra åt avluftningsventil, ersätta sin mössa och byta vevhuslock. Fyll huvudcylindern till sin högsta nivå. Byt dess membran, som plattan och locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110726.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.