Honda VT100C3 Specifikationer

Den VT1100C3 är en cruiser motorcykel utvecklats av Honda som var mer känd som Shadow Aero. Denna cykel kom ut på marknaden under 1998, men avbröts efter bara två år. Aero dock endast utgör en cruiser från en stor serie. The Shadow område började 1993 med VT500C och sågs senast under 2007 som Shadow Sabre. Mått

ett framhjul 17 inches i diameter och en 15-tums diameter bakhjulet fästa till en 66,1-tums hjulbas. Kapsling hjulen är ett framdäck som är 5,5 inches bred med 4,4-tums sidovägg höjd, och en bakre däck som är 6,7 inches bred med en 5,4-tums sidovägg höjd. The Shadow säte är placerat 28.5 inches från marknivå. Fordonet väger 620.8 pounds och kan lagra upp till 4,4 liter bränsle i sin tank.
Ström

cruiser motor har en cylindervolym på 66,06 cubic inches, vilket är volymen sveps av kolvarna i en rörelse från den övre dödpunkten (TDC) det nedre dödläget (BDC). Den har ett kompressionsförhållande på åtta-till-1.Den motorn är en V-twin, som består av två cylindrar placerade vid motsatta sidor och vinklas bort från varandra. Varje cylinder har tre ventiler som styr avgaserna och två tändstift för att förbättra förbränningen. Diametern på cylindern är 3.4 inches, kolvar reser 3,6 inches inom dessa cylindrar. Motorn är fyrtaktare, vilket innebär att i varje vevaxelrotationen, intag, kompression, makt och avgas stroke inträffar. Allt detta genererar 52 hästkrafter med en hastighet av 4750 varv per minut, 61,7 foot-pounds av vridmoment vid 2500 varv per minut och en topphastighet på 98,9 miles per timme.
Övriga funktioner

Twin membran förgasare levererar bränsle till motorn och en femväxlad växellåda systemet överför kraften ner till hjulen. The Shadow Aero sporras till handling via en elektrisk startmotor. Tackla gupp i vägen är en front 1,6-tums gaffel fjädringssystem som möjliggör 5.9 inches av resor. Fem-vägs förspänning dubbla chocker låna ut en hand bakifrån, vilket möjliggör 3,7 inches av resor. En 1,2-tums skivbroms med en dubbel kolv bromsok handtag bromsanordningar tullar från framsidan av kryssaren. Utrustad med en kolvs ok, en enda 1,1-tums skivbromsar bak ökar Hondas bromskraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109166.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.