Hur tjänst My V-Rod

Harley Davidson V-Rod kräver regelbunden service, precis som alla andra motorcykel. Detta inkluderar oljebyte inspektera bromsvätska, kontroll av kylvätska, och inspektera de främre och bakre bromsarna för onormalt slitage. Vid byte av motorolja, bör du överväga att byta luftfilter som en del av samma rutin, kommer du att finna att serviceintervallen för de två posterna är densamma. Saker du behöver
Motorcykel jack
Oil-drain pan
Byte oljefilter
Byte luftfilter
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Palla upp motorcykeln med en motorcykel jack, var noga med att jämnt balansera V-Rod på domkraften armarna.
2

Placera en olje-tråget under oljeavtappningspluggen på botten av vevhuset, sedan använda en skiftnyckel för att ta bort pluggen. Addera 3

skruva isär luftfiltret från sidan av motorcykeln medan motoroljan rinner. Under denna församling, kommer du att hitta motorns luftfilter. Byt filtret med ett nytt filter och kasta ut den gamla.
4

Ta bort oljefiltret från V-Rod och dränera eventuellt kvarvarande olja från den eller de linjer olja i olje-tråget . Medan detta droppande, använd en ficklampa för att inspektera de främre och bakre bromsbeläggen.
5

Shine strålen från ficklampan precis mellan bromsklossen och bromsskivan. Du kommer att se en liten metallklämma. Om detta metallklämma berör bromsskivan, måste du byta ut bromsbeläggen. Om du aldrig har gjort detta arbete innan, ta den till en auktoriserad Harley Davidson serviceavdelning för att undvika risken för felaktigt inriktning av bromsbeläggen på bromsoken och potentiellt skadliga bromsskivorna.
6

Titta på fönstret i broms huvudcylinder. Vätskenivån ska vara synlig genom fönstret. Om det inte är, använd en skruvmejsel för att lossa den övre delen av huset, lägga tillräckligt med Harley Davidson vätska varumärke bromsen att öka vätskenivån tills den är synlig genom fönstret, och sedan installera locket på huvudcylindern.

7

Kontrollera motorns kylvätska när motorn är kall genom att öppna kylarlocket. Den kylvätska bör ha en ljus, levande färger till den. Om du ser fläckar av rost eller smuts i kylarlocket, tömma och spola kylaren, sedan fyller på kylaren med Harley Davidson varumärke kylvätska.
8

Skruva filterbyte olja på motorn, följt av oljeavtappningsskruven. När detta är klart, tillsätt Harley Davidson motor olja till olja men på sidan av motorn. Harley Davidson V-Rod använder fem liter motorolja. Överfyll inte det. När detta är klart, stäng pluggen i oljan fyllningen, sänk motorn i uttaget, sedan starta motorcykeln. Låt den gå tills den har värmts upp till cykla den färska oljan genom motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111478.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.