Hur man använder en Honda 70 Motorcykel

Honda har spelat en stor hand introducera människor till sporten motorcykelåkning. Idag erbjuder Honda två modeller som är utformade med den yngre ryttare i åtanke, det CRF50F och CRF70F. Till skillnad från sina mindre syskon är CRF70F avsedd att ge tillräcklig prestanda för att underhålla en ryttare som sina färdigheter förbättras. Däremot kan kasta ett ben över dessa miniatyr smuts cyklar vara skrämmande för en första-gången rider. Lyckligtvis har Honda gjort CRF70F mycket lätt att använda. Instruktioner
1

Starta motorcykeln. Nå under framsidan av gastank och vrid tändningsnyckeln till "ON" läget. Ställ bränslekranen på vänster sida av gastank till "ON". Höj choken på förgasaren. Fäll ut spaken kickstart till höger på cykeln. Sparka spaken nedåt ordentligt. Upprepa vid behov tills motorcykeln startar. Låt motorn värmas upp något genom att låta det löpa under två till tre minuter. Sänk choken på förgasaren. Lyft motorcykeln upprätt och höja spark stå när du är redo att gå.
2

Dra den främre bromshandtaget helt. Växla till första växeln med vänster fot för att lyfta uppåt växelspakselementet. Släpp främre bromshandtaget och rulla gashandtaget tillbaka något för att accelerera till en långsam vals. Rulla försiktigt gashandtaget tillbaka att accelerera snabbare.
3

Roll gashandtaget framåt för att stänga av gasen och lyft uppåt växelspakselementet med din vänstra fot för att flytta in i andra växeln. Rulla gashandtaget tillbaka för att skynda fram. Växla in tredje växeln med samma procedur när du har uppnått en snabbare hastighet.
4

nedväxling i en lägre växel genom att rulla gashandtaget framåt för att stänga av gasen helt. Tryck växelspaken nedåt med din vänstra fot för att flytta in i en lägre växel. Rulla gashandtaget tillbaka tillämpa gasreglaget. Upprepa vid behov tills du har skiftat från tredje växeln till andra växeln och andra växeln till första växeln.
5

avta genom att rulla gashandtaget framåt för att stänga av gasen. Dra försiktigt frambromsen in med din högra hand, med hjälp av fingertopparna för att manövrera bromsen spaken. Samtidigt, applicera en liten mängd trycket på den bakre bromspedalen med höger fot. Lossa bromsarna och rulla gasreglaget tillbaka till accelerera igen. Behåll bromstrycket att bromsa till stopp.
6

Stoppa motorcykeln och flytta nedåt till neutralläge med vänster fot. Sänk sparka stå och lösa upp motorcykeln på det. Tryck och håll kill switch på höger handtag tills motorn stannar. Ställ bränslekranen på vänster sida av gastank till "OFF". Nå under framsidan av gastank och vrid tändningsnyckeln till läge "OFF".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107053.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.