Hur att rengöra en motorcykel Förgasare

En snuskig motorcykel förgasare kan orsaka många olika problem. Om det är mycket smutsigt, kan motorcykeln inte startar alls. Om det bara milt smutsiga, kan din motorcykel vara högre än den behöver vara. Saker du behöver
brushScrew Förgasare cleanerTooth driverRags
Visa fler instruktioner
1

Först måste du ta bort förgasaren. På vissa modeller kan detta vara en relativt enkel sak att göra. Dock kan det vara nödvändigt för dig att ta bort sitsen, täcker sidan, och bränsletanken för att få förgasaren off.
2

Använd en borste för att avlägsna lös smuts och grime. En gammal tandborste att du var på väg att kasta bort fungerar alldeles utmärkt för detta.
3

Ta bort skruvarna som håller förgasaren skål. Nu kan du få till insidan av förgasaren.
4

Använda carb renare, som du kan köpa på bildelar butiker, rengöra insidan av skålen. Om skålen är full av fett eller andra främmande föremål, kan du behöva använda en pinne för att gräva ut det innan du kan rengöra insidan.
5

Använd tandborste och carb renare att rengöra andra delar av förgasaren. När fjädrarna, stift och skruvar allt städas, kommer din förgasare köras precis som den gjorde när den var ny. Vissa människor kokar egentligen alla dessa delar i vatten för att bli av med varenda bit av grime. Detta är inte nödvändigt, men det kommer att se till att allt är rent.
6

Sätt förgasaren tillsammans igen och installera det på din motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106282.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.