Hur man installerar rören på en Yamaha Blaster

Yamahas YFS200 Blaster all-terrain fordon använder en tvådelad avgasröret att utvisa förbrukade gaser från maskinens tvåtakts motor. Fäst direkt på motorn är en kupig expansionskammare som avsmalnar till en smal rör anslutet till ljuddämparen. Ta bort och installera en ny uppsättning av avgasrör på en Blaster underlättas av den relativt öppna utformningen av ATV ram och motor, som ger tillgång till rören med en minimal mängd av demontering. Saker du behöver
4-mm insexnyckel
Phillips skruvmejsel
12-mm hylsa
Hylsnyckel
Avgaspackning
Visa fler instruktioner

1

Ta höger framskärm från ATV. Skruva av Fenders bultar med en 4-mm insexnyckel och dra sedan fender bort från ATV ram.
2

Lossa slangklämman säkra ljuddämparen till expansionskammaren, placerad under höger av ATV gastank, med en stjärnskruvmejsel.
3

Lossa ljuddämparens fästbultar från ATV ram med en 12-mm-uttag och en hylsnyckel. Dra ljuddämparen bakåt av ATV att skilja den från expansionskammaren. Ställ ljuddämparen åt sidan.
4

Skruva par muttrar som håller expansionskammaren inlopp till motorns avgasporten dubbar, med en 12-mm-uttag och en hylsnyckel. Skruva monteringsbulten från expansionskammaren fäste under den högra sidan av bensintank med en 12-mm hylsa. Dra expansionskammaren av av motorn och ta bort den från höger sida av ATV.
5

Dra gamla Avgaspackning ur motorns avgasporten och ersätta den med en ny packning.

6

Skjut nya expansionskammaren genom den högra sidan av ATV ram och under bensintanken. Skjut kammarens fläns över motorns avgasporten dubbar. Skruva löst flänsen s monteringsmuttrarna på avgaserna dubbar med en 12-mm-uttaget. Montera expansionskammaren på dess fäste. Använd en 12-mm-uttag att skruva monteringsbulten löst på plats.
7

in den nya ljuddämparen genom baksidan av ATV. Skjut ljuddämparens inloppsröret över änden av expansionskammaren. Montera ljuddämparen till ATV ramen och dra åt dem löst sina bultar med en 12-mm-uttaget.
8

Flytta expansionsledning och ljuddämparen något tills delarna har anpassats. Dra expansionskammaren är knäpp först, följt av kammarens monteringsbulten, med en 12-mm-uttaget. Dra åt slangklämman vid skarven mellan expansionskammaren och ljuddämparen med en stjärnskruvmejsel. Dra åt ljuddämparens fästbultar med en 12-mm-uttaget.
9

tillbaka höger framskärm på ATV. Dra åt Fenders bultar med en 4-mm insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110357.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.