Hur man tar Motorcykel Kurvor

Åka motorcykel genom ett band av kurviga vägar är en av de största glädjeämnen i tvåhjuligt sport. Tyvärr är många nya ryttare skrämmas av sina maskiner, känslan av att de saknar den kompetens som behövs för att navigera en krånglig väg säkert och effektivt. I värsta fall-scenario, stängs dessa ryttare närma måfå, in i en sväng för fort och för tidigt och förlora kontrollen. Att lära sig hur korrekt att rida genom en sväng kan tidvis vara svårt. Men med övning kommer kurvtagning blir andra natur. Instruktioner
1

blicka framåt på vart du ska, scanning för hinder på vägen och letar efter den "ingång" i svängen. Detta är den punkt där du börjar att styra in i svängen. Håll ögonen på detta område när du närmar dig.
2

Ställ din kropp placering på motorcykeln genom att flytta din vikt i riktning svängen. Hur långt du flytta din vikt beror mest på din körstil och typ av motorcykel du kör, men tänk på att flytta din vikt förbi mitten av din motorcykel.
3

Shift in en lägre växel för att hålla din motorcykel i sitt vridmoment intervall, som ger det högsta beloppet av användbar kraft genom att höja motorns varvtal (varv per minut).
4

Släpp gasreglaget och bromsen ordentligt när du närmar dig ingången till svängen. Bromsa med motorcykeln upprätt för att ställa din entré hastighet i ett behagligt tempo. Släpp bromshandtaget så snart du har avtagit till önskad ingång hastighet.
5

påbörja vändningen när du närmar dig svängen entré punkten. Counter-styra in i svängen med hjälp av en hand, trycka hårt på handtaget på insidan av riktningen av svängen. Till exempel kommer en vänstersväng kräver att du trycker på vänster sida av styret för att initiera svängen.
6

Roll gasreglaget på något när du passerar toppen, de trängsta delen av svängen, att bosätta Motorcykelns fjädring. Counter-styrning ur svängen, tryck på styret motsatsen till turn riktning att räta motorcykeln. Applicera gasreglaget smidigt att accelerera från sekelskiftet som motorcykeln blir upprätt igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106823.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.