Hur du köper motorcykel chaps

Motorcykel käkar är designade av tjockt material för att skydda benen i händelse av en olycka från väg utslag eller brännskador avgasröret. Chaps finns i skinn, mocka och tung denim i färger som matchar dina sadelväskor med Conchos, säte eller styret fransar. Varje tillverkare av käkar med olika storlekstabeller. Ta dina mått rätt kommer att ge dig det skydd och rätt passform i motorcykel käkar. Saker du behöver
Blå jeans
Tyg måttband
Papper och penna
Visa fler instruktioner
1

Sätt ett par blå jeans på vad du normalt skulle ha att rida din motorcykel. Motorcykel käkar passa över dina jeans och dina jeans måste vara något lös så att du inte avbröt cirkulationen till benen på långa turer.
2

Placera spetsen på ett tyg måttband på framsidan mitten av jeans linningen. Vira måttbandet runt midjan och under spetsen. Spela denna mätning på papper med en penna som ditt midjemått.
3

Wrap ett tyg måttband runt det största området av ena låret. Detta område är i allmänhet den övre delen av låret. Skriv denna mätning ner som ditt lår mått.
4

Mät längden på käkar som du behöver genom att placera spetsen på ett tyg måttband längs insidan bensöm där den möter grensömmen av dina jeans . Sträck måttbandet ner till din fotled. Gör en anteckning om att detta är din innersöm mätning.
5

Matcha dina mätningar till tillverkarens Storlekstabeller att beställa ett par käkar som passar ordentligt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106378.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.