Så att ta isär Triple Clamps

En motorcykel framgaffeln och styret är monterade på en svängande klämliknande montering kallas en trippel klämma. Den trippelklämma själv består av en övre och en undre klämma sällskap av en stålstång-liknande Styrspindel. En motorcykel utrustad med en vanlig rörformig styre kommer att bifogas den övre gaffelkronan med en uppsättning av styret risers, som kan skruvas på plats eller kan ha blivit gjuten i klämman själv. En uppsättning av lager, utrymmen och låsmuttrar tillåter trippelklämma att svänga fritt och säkert på motorcykelns ram. Saker du behöver Kundservice stand
Hylsnyckel och uttag
Allen skiftnycklar
Justerbar skiftnyckel
Gummiklubba
krokformad skiftnyckel
Visa mer instruktioner
1

Ställ motorcykeln på en tjänst står att stödja dess ram. Unbolt främre bromsok från framgaffeln med en hylsnyckel. Lossa främre axelns nypa bultar på undersidan av gaffelbenen med en hylsnyckel och dra ut framaxeln. Rulla ut framhjulet bort från gaffeln.
2

Lossa nypa bultar på båda sidor av de övre och nedre styrkronor med en socket eller insexnyckel. Dra gaffelbenen ut från styrkronor, med en vridande rörelse.
3

Skruva ur skruvarna från toppen av styrhöjare kapsyler med en Allen eller hylsnyckel och dra sedan riser caps off av styret. Drag styret ifrån gaffelkronan.
4

bort styret risers från den övre gaffelkronan, om möjligt. Vänd på övre gaffelkronan upp och ner och lossa muttrarna från botten riser "gängade inlägg med en hylsnyckel.
5

Skruva den stora muttern från toppen av den övre gaffelkronan, med hjälp av en justerbar skiftnyckel. Ta den övre gaffelkronan från av motorcykeln, med lätta, uppåtgående kranar med en gummiklubba. Toppen av Styrspindel kommer att exponeras ovanför ramens styrning pivot.
6

Håll nedre gaffelkronan på plats med ena handen. Skruva av låskragen från toppen av styrspindeln, med en krok-formad skiftnyckel. Lyft lagret täcker bort av toppen av gaffelröret och ta bort det övre lagret.
7

Dra den nedre gaffelkronan ut från botten av styrningen pivot. Skjut den nedre hemtagningen av styrspindeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110656.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.