Hur Wire en Yamaha XS650

Yamaha XS650, en motorcykel tillverkad 1968-1985, måste vara ordentligt fast innan den kan användas. Även ledningar kan hänvisa till många motorcykel delar, avser det normalt att ansluta regulatorn till XS650 batteriet. Detta kablage process, men relativt enkel, kan vara farlig. Bara försöka ledningar om du är bekant med motorcykel elektronik. Någon mer komplicerad kabeldragning är bäst i händerna på en mekaniker. Saker du behöver
Nylon skruvar
Skruvmejsel
hylsnyckel
Terminals
Visa fler instruktioner
1

bort växeln med hjälp av en skruvmejsel. Ta bort skruvarna från laddaren locket med en hylsnyckel. Dra bort luckan från motorcykeln och ställ den åt sidan.
2

Ta bort de tre skruvarna på borsten montering med en skruvmejsel. Ställ dem åt sidan.
3

Fatta den svarta kabeln från regulatorn. Anslut den till den negativa polen på batteriet.
4

Dra den röda kabeln från din regulator, mata den via en säkring och anslut den till den positiva polen på batteriet.
5

Fäst de tre vita trådar av din stater församling till en terminal. Fäst de tre vita trådar av din regulator till den andra sidan av denna terminal.
6

Anslut den bruna tråden i din Stater församling till en terminal. Anslut den svarta kabeln på din regulator till andra sidan av terminalen.
7

tillbaka skruvarna på borsteaggregatet med nylon skruvar. Sätt tillbaka luckan för borsteaggregatet och testa ledningssystem genom att vrida på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110727.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.