Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vad är en köl-om ceremoni?

Sedan varven började bygga fartyg, har fyra ceremonier införts som inneboende till ett fartyg eller annan sjögående fartyg existens. Unikt, de fyra ceremonier i "livet" på ett fartyg är parallella med de mänskliga biologiska riter befruktning, födelse, pubertet och död. Dessa fyra ceremonier är Kölsträckningen, dopet, driftsättning och avvecklingen. Traditionen med en köl-om ceremoni är den ceremoniella början av byggandet på ett fartyg. Keel

kölen på ett fartyg är en stor balk som är placerad i läge i en nybyggnad "vagga" som används under byggandet av ett fartyg. Keel-värpande ceremonier sker när vissa havsgående fartyg byggs, dessa kan vara någon typ av havet fartyg, från en segelbåt till en båt till ett krigsfartyg till en ubåtar. Kölen-om ceremoni sker i den del av varvet där fartyget byggs, under vilken näve åtgärder vidtas i byggandet av skeppet. Kölen-om ceremoni är fortfarande en del av båtens konstruktion idag, trots att majoriteten av fartyg i det nya millenniet är skapade med en modulär konstruktion som inte inkluderar en traditionell köl.
Ceremony

Under en köl-om ceremoni sponsorerna av fartyget tillsammans med vänner och familj närvara vid en ceremoni med en inbjuden speciell gäst som autentiserar utläggning av kölen. Andra gäster på ceremonin inkluderar skeppsbyggare och deras familjer, besättningen som kommer att driva fartyget och deras familjer och andra närstående. Efter ett anförande av speciell gäst, är kölen som är satt i byggandet vaggan autentiseras - den speciell gäst signerar kölen i krita. Senare arbetare inskriva signaturen i kölen med svetsutrustning. Om en traditionell köl inte är närvarande, en annan del av fartyget substitut. En annan teknik är att fästa en plakett till en del av fartyget.
Fortune

Kölen-om ceremoni traditionellt bjudit lycka i byggprocessen av fartyget och fortsatt lycka till under hela livet av fartyget, Sea ditt Historia rapporter. I vissa delar av världen är medlemmar i den plats varvsindustrin besättning mynt i området av kölen som ett offer för lycka för fartyget. Ceremonin avslutas med en ceremoniell tjänsteman meddelar "Kölen har varit riktigt och rättvist lagd."
Historia

Kölen-om ceremoni anses vara den näst mest viktig ceremoni i livet för ett fartyg. Driftsättning av ett fartyg anses vara det viktigaste i ett fartygs liv, enligt USS New Mexico webbplats. Programmet för kölen-om ceremoni registreras av den amerikanska flottan i sin sociala användning och protokoll handbok, enligt hemsidan för unga Marines. De delar av ceremonin inkluderar ordstävet av böner från en kaplan, och tidpunkten för autentisering och förflyttning av kölen på plats under ceremonin. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104640.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.