Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Wrap dina bilar och båtar

Företag och annonsörer betalar ofta folk att "svepa" sina fordon med färgglada annonser som liknar marknadsföring du ser visas på tävlingsbilar. Vinyl omslag sträcks över din bil eller båt, visning av namnet på ett företag som behöver få sin information till allmänheten. Som annonsörer använder upp utomhusreklam utrymme, behöver marknadsföring för att filial ut och placeras i nya områden. I gengäld är förarna belönas med pengar eller gratis bilförsäkring. Instruktioner
1

Kontrollera att ditt körkort är giltigt. Förare under 18 år eller med utgångna licenser kommer inte att tillåtas att delta i fordon omslag.
2

Ge annonsören med bevis på försäkring för din bil eller båt.
3

Se till att din bil rekord är ren. Typiskt är förare med mer än två rörliga kränkningar på deras rekord inom de senaste åren inte anses för fordon omslag.
4

fylla i en ansökan på nätet. Webbplatser som AdsOnWheels.com, Metro Bilder och Brand Min bil kommer alla ge blanketter att fylla i för att komma ifråga för denna tjänst.
5

Instämmer till GPS-systemet att annonsören ska ha placerats i din bil. Detta kommer att vara kvar på hela tiden så att bolaget kan spåra hur långt du har rest. Ditt kontrakt kommer att ange det minsta antal miles som du kommer att krävas för att köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104129.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.