Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Recarpet Kojer båttrailer

Med tiden kan din trailerns våningssäng mattan slits ut, behöver bytas. Detta gäller särskilt med frekvent lansering. Mattan på dessa britsar är utformad för att skydda din båtens skrov, precis som mattan på båt hissar. Hellre än att ersätta britsar eller släpvagn eller byter släpvagn själv, helt enkelt ta bort resterna av ruttnande mattan och installera ny matta. Bortom en rulle av marint-grade matta, det finns inga speciella verktyg eller kunskaper som behövs för detta projekt. Saker du behöver
fint slippapper
Marine-grade mattan
häftpistol
Måttband
Utility kniv
Skruvmejsel
vass tång
kritlinje
Visa fler instruktioner
1

skala bort den gamla mattan genom att ta bort klammer eller skruvar som håller ner den med en skruvmejsel. Bänd bort alla gamla häftklamrar som kunde slita igenom nya mattor. När britsar avslöjas, inspektera dem för tecken på röta eller onormalt slitage.
2

Sand britsar lätt med fint slippapper för att släta över alla kanter som kan skära genom mattan.

3

Mät dimensionerna på britsar och tillsätt 3 inches på varje dimension. Överför dessa mått till baksidan av mattan med hjälp av en krita linje, och skär två bitar av mattan med en mattkniv.
4

Häng mattan på britsen, rada upp kanterna och hålla mattan centreras jämnt. Håll mattan på plats, och använda en häftpistol för att fästa mattan. Använd en häftklammer varje två eller tre inches, från ena änden och arbeta dig fram till den andra. Endast häfta botten eller sidokanten av sängar.
5

Vik över ändarna på mattan, hugg dem i innan häftning dem. Klipp bort överflödigt mattan med mattkniv. Detta kommer att hålla den nya mattan från att fånga och riva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104204.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.