Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man kan blockera en båt Keel

Vikten av kölen behöver blockering att stödja vikten av en båt när den är i lager eller torrdocka. Blockering behöver göras jämnt ner längden på kölen, inte bara en eller två fläckar. Om kölen inte är korrekt blockeras kan båten utveckla en permanent hog, eller hänger ner påverkar resultaten för båten. Kölblocken är inte bara block av trä. De är block som är avrundade på ena sidan för att tillåta justering i höjden på en uppsättning av block. Saker du behöver
10-by-10-tums kölblocken
String nivå
String line
Visa fler instruktioner
1

Ordna en uppsättning tre 10-by-10-tums kölblocken, två körs parallellt på båda sidor om kölen med den rundade sidan uppåt och det tredje blocket spänner över de andra två med den rundade sidan nedåt. Position en uppsättning där framsidan av kölen kommer att sitta, och den andra uppsättningen av block där den bakre delen av kölen kommer att sitta.
2

Fäst ett snöre nivå till en sträng linje. Sträck sträng linje tvärs toppen av kölblocken, med hjälp av en annan person för att hålla strängen i ena änden och sträck snöret ner längden på blocken. Justera blocken tills bubblan på strängen nivån är i mitten av de två markeringarna på sajten glas. Höj de block som genom att sätta de två parallella block närmare varandra. Sänk höjden genom att placera de parallella blocken längre ifrån varandra.
3

Ordna övriga tre blocken sätter som förut och utrymme dem var fyra meter mellan första och sista block.
4 < p> Ange strängens ovanpå blocken. Se till att strängen knappt vidrör toppar blocken mellan ändblocken. Justera höjden på varje block satt som behövs.
5

Ställ båten på kölen block, men släpp inte båten från den anordning som används för att ställa ner båten.
6

Placera en pallbock under båtens skrov på babord och styrbord sida av båten - på vartannat köl blocket för att stabilisera båten. Ta bort enheten som används för att sänka båten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104724.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.