Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en Swivel Jack

En svivel uttag är bra komplement till de flesta vagnar. Den vridbara jack faktiskt svänger, och du kan flytta den i horisontellt eller vertikalt läge. Swivel uttag kan du Jack trailern upp och rulla den till en ny plats, och det gör det lättare att lyfta en släpvagn som är under en tung belastning så att du kan placera den på ett skumt. Swivel domkrafter är tillverkat av stål och kommer med de nödvändiga delarna hårdvara installation att göra inrätta en relativt okomplicerad process. Saker du behöver
Swivel jack Sida 2 skiftnycklar
Tigersåg metall såg
Visa fler instruktioner
1

Hitta en plats på släpet för att installera svänga jack. Platsen måste vara en plan yta med plats för domkraften att svänga utan att träffa någon del av släpvagnen.
2

Håll vridbar jack på plats med domkraften i upprätt läge. Montera en bult genom hålet på domkraften och genom fästet på andra sidan av trailern. De fästen, bultar, brickor och muttrar levereras med vridbar jack. Placera en låsmutter och bricka på bulten och skruva muttern åt ordentligt för hand.
3

Upprepa processen från steg 2 för den andra sidan av fästet.

4

Håll bult med en skiftnyckel och dra åt den andra muttern med en annan skiftnyckel tills den sitter fast. Gör detta för alla fyra skruvarna på domkraften.
5

Såga av den extra längden av bultarna med återgående metallen såg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104736.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.