Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

River Boat Tours i Natchez, Mississippi

Natchez, Mississippi, är den äldsta bosättningen i Mississippi. Natchez är en stad full av historia, med utsmyckade antebellumhus och dess historiska centrum, 14 av de vackert anlagda antebellumhus är öppna för allmänheten att gå igenom och besöka. Ett besök till historiska centrum Natchez kräver ingen transport som du kan gå överallt. Downtown hus många restauranger, gammaldags butiker stil och Riverwalk längs Mississippifloden, och du kan ta en flodbåt tur på den mäktiga Mississippi. Natchez Dinner Jazz Cruise

Head till den historiska staden Natchez, Mississippi, och ombord på Natchez Steamboat för en middag kryssning och Mississippi River tour. Denna två-timmars middagskryssning paddlar längs floden Mississippi och inkluderar en buffet middag och levande jazzmusik. Sitta ute längs däcket för att njuta av natursköna vyer över Natchez och bankerna av Mississippifloden. Njut av fantastisk utsikt över staden Natchez under din middag kryssning. Pris och tillgänglighet varierar.

Natchez Dinner Jazz Cruise400 N. Peters St, Suite 203New Orleans, LA 70.130.800-233-2628Steamboatnatchez.com
Mississippi drottning

Board Mississippi Queen for a Mississippi flodbåt turné som varar allt från tre till 12 dagar. Se sevärdheterna i Mississippi längs kusterna i New Orleans, Natchez, och Gulfport. Den Mississippi drottningen inrymmer en pool, däck och gym för gäster, samt en salong, teater, och flera barer för din Mississippi flodbåt tour njutning. Den Mississippi drottningen innehar 1.000 passagerare och längder kryssningsfartyg kan variera. Välj att gå ombord på en stad och stiga av på någon av de andra. Kontakta kryssningsrederi för mer information om portar, priser och tillgänglighet.

Mississippi QueenP.O. Box 60046New Orleans, LA 70.160.504-522-25511cruise.com
Natchez Harbor Cruise

Steamboat Natchez tar dig med på en dagtid kryssning från French Quarter upp Mississippi för en flodbåt rundtur i floden och deras medföljande städer, såsom Natchez. Turen erbjuder levande berättarröst om de olika hamnar längs kryssningen och även en valfri kreolska lunch. Ångbastun är museum kvalitet och är öppen för besökare att turnera under sin kryssning på Mighty Mississippi. Pris och tillgänglighet varierar.

Natchez Harbor Cruise400 N. Peters St, Suite 203New Orleans, LA 70.130.800-233-2628Steamboatnatchez.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103591.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.