Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Aluminium Vs . Polyeten Marine Bränsletankar

Aluminium och polyeten är bland de vanligaste material som används för att göra marina bränsletankar . Vilken är bäst för dig beror på faktorer såsom bränsle som används och storleken på båten . Aluminium

Aluminiumtankar kan lagra både bensin och diesel . Sådana tankar väger mindre än polyeten modeller , men kostar mer och är utformade för att bli starkare . Men , om metallen är för tunt det fräter snabbare och utveckla läckor .
Polyeten

Polyeten , eller plast , tankar är billigare och mer hållbara . Dessutom korroderar de inte . Men inte alla av dessa tankar är lämpliga för lagring av dieselbränsle , enligt MarineFuel.com . Fortfarande , de flesta båtägare väljer polyeten över aluminiumtankar .
Andra överväganden

Nedan - däck tankar är lämplig för större båtar , medan utombordaren eller akterspegeln - monterade enheter fungerar bra för mindre båtar . Tankar är vanligtvis tillgängliga i storlekar börjar på 3 liter . I allmänhet , tankar som väger mindre är lättare att installera och kan bidra till att minska bränsleförbrukningen eftersom de lägger mindre vikt till båten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104093.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.