Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur installerar jag en DIY Boat Stereo?

Fånga play-by-play på din lagets spel eller lyssnar på dina favoritlåtar är ett trevligt sätt att bryta monotonin av en lång dag till sjöss. Du kan alltid försöka dragande runt en bärbar radio, men de flesta enheter lider av dålig ljudkvalitet och beroende på batteri. Installera en stereo i din båt kan vara vägen att gå, och det är inte så komplicerat som du skulle föreställa. Saker du behöver
Drill
Elektriska twist kontakter
Kabel lagerbanor
Radioinstallationssats
Visa fler instruktioner
1

Borra fyra hål i din båtens instrumentbräda eller konsol: en för nätsladden, en för högtalarkablarna, och två för stänkskyddet, som skyddar stereo från sprayen. Med hjälp av en rostfri monteringsfäste för din huvudenhet är tillrådligt, eftersom det kommer att stabilisera enheten i djupt vatten. Om du väljer att montera stereon på din konsol, måste du borra ytterligare två hål på varje sida av botten av konsolen.
2

Montera fästet på instrumentbrädan eller konsolen, med den medföljande muttrar och skruvar. Anslut nätsladden till den gemensamma kraften bussen, använda elektriska twist kontakter för att ansluta en inline säkring mellan sladden och båtens strömkälla.
3

Anslut högtalarkablarna till stereon, då köra dem genom konsolen eller bindestreck. Installera en separat antenn, följa installationsanvisningarna eller använda ett skarvdon för att ansluta din stereo till båtens VHF-antenn.
4

Lägg ut två kabel lagerbanor från instrumentbrädan eller konsollen till högtalarna, med en Raceway väg längs styrbordssidan av båten och den andra rubriken längs babordssidan. Kontrollera löpbanorna är tillräckligt ur vägen, och inte alltför obstruktiv, ta sedan bort den självhäftande baksida och tryck den på plats. Swing öppna gångjärn topp och placera högtalarkablarna inne.
5

Montera högtalarna och anslut högtalarkablarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103390.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.