Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Ski Pylon Installation

En skida pylonen fungerar som fästpunkt för repet bogsering en vatten skidåkare eller wakeboarder. En korrekt läge och installerade pylon ger ett antal fördelar jämfört med att fästa bogserlinan till båtens akterspegel. En pylon fokuserar dra lasten från skidåkare på båtens mittpunkt och gör hårdare, skarpare svängar utan obalans båten. Pylonerna höja även bogserlinan ovanför motorn, vilket minskar risken för nedsmutsning propellern. En förhöjd bogserlina är mer önskvärt för skidåkare, även eftersom de inte dras nedåt såsom med en akterspegel-anslutna rep. Också, inte dra högre bogserlinan inte över toppen av båtens kölvatten under svängar. Barefoot Internationals justerbar skid pylon har en mittmonterad pylon med två teleskopiska hängslen. Saker du behöver
1/4-tums med 20 bultar
1/4-tums stor diameter brickor
1/4-tums nötter
Borrmaskin och borrar
Hylsnyckel och sockets
Visa fler instruktioner
1

Placera pylon bottenplattan på mittlinjen på båten. Bestäm att det finns tillräckligt med utrymme för de teleskoparmama att förlänga sina montering fläckar.
2

Montera bottenplattan till botten av båten med fem 1/4-tums med 20 bultar och stor diameter brickor och 1/4-tums muttrar på undersidan av båten. Om undersidan av båten inte kan nås för att installera brickor och muttrar, i stället montera bottenplattan till botten med 5/16-tums träskruvar. Täta skruvarna med silikon när de installeras.
3

Skruva pylonen på bottenplattan, och justera den till önskad höjd.
4

Installera den yttre delen av armarna teleskopiska fästbygeln i gaffelfäste på pylonen med 1/4-inch av en-tums gaffellänkar hitch stift.
5

Skjut den inre delen av varje teleskopiskt stag arm in en yttre del. Förläng armarna mot den bakre delen av båten, sprids i en vinkel på 45 grader till 50 grader från mittlinjen på båten.
6

Markera fläckarna på däck för att borra hål för installation av de två stag arm-montering clevises. Kontrollera att du inte kommer att borra in några kablar eller styrkablar under däck. Se till att du kan komma åt alla skruvarna från under däcket att installera muttrar och brickor.
7

Borra 5/8-tums hål på de markerade platserna. Placera brickor på varje montering gaffel och sätt i gaffeln genom hålet. Säkra från den andra sidan med brickor, låsbrickor och 5/8-tums nötter.
8

Anslut ändarna på varje vapen teleskopiska stag till dess motsvarande däck-montering gaffeln.
9

Begär en assistent för att hålla varje stag arm ordentligt. Använda den yttre stag hålet arm pilot, borra ett 1/4-tums hål hela vägen genom den inre armen och ut på andra sidan av stag arm.
10

Lossa hängslen och tråd 1 /4 tum med 1 och 1/4-tums bult genom varje hål i stag armar och säkra med en nylon mutter. Installera armarna teleskopiska stag på pylonen och däck-montering clevises.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104461.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.