Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man överför en båt Registrering i Michigan

När du köper en båt i Michigan, måste du överföra registreringen i ditt namn om inte bilen är undantagna från registrering. Du behöver inte registrera en båt som är 16 fot eller kortare som saknar motor och som endast används för privat rekreation. Kanoter och kajaker av valfri längd är undantagna så länge det inte finns någon motor på farkosten och du använder det bara för din egen njutning. Saker du behöver
avdelning, om båten heter
Befintliga vattenskotrar registrering, om sådana finns, eller räkning Names Salu och adresser till säljare och köpare
Båtens skrov identifikationsnummer
Proof av försäkringar, om det behövs
Foto-ID
Visa fler instruktioner
1

Slutför baksidan av titeln att överföra äganderätten till fordonet från säljaren till dig, den nya ägaren . Om båten inte är titeln, fyll på baksidan av båtens befintliga registreringsdokument att överföra äganderätten. Om den befintliga registreringen slip försvinner, skapa ett köpebrev som visar datum, fullständiga namn och adresser till köpare och säljare, samt båtens år, märke och modell, skrovidentitetsbeteckning och registreringsnummer (om känt) .
2

Kontakta ditt försäkringsbolag agent för att avgöra om försäkringen krävs på båten. Du kan välja att försäkra båten även om det inte behövs. Fråga efter försäkringsbevis från agenten.
3

Ta titeln, registrering eller köpebrev, försäkringsbevis och din fotolegitimation till närmaste Michigan Department of Motor Vehicles för att slutföra registrering överföringen inom 15 dagar efter köpet båten. Du kommer att få betala en liten avgift för att överföra registreringen i ditt namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104076.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.