Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Chris- Craft Wooden Boat Specifikationer

Även Chris - Craft fortfarande gör många av motorbåtar , är det trä sportbåtar bolaget började bygga 1922 som fortfarande vänder huvuden . Dessa båtar är bäst igen på sin exponerade rika lackerade mahogny exteriörer och deras stora motorer . Företaget gjorde massor av olika sportbåtar , men ett urval av några historiska exempel ger en uppfattning om de olika specifikationer . 1930 Modell 100

Denna 20- fots vagabond var en av Chris - Crafts första Depression - eran design . Den hade en 6 - fot balk med plats för åtta passagerare . Modell 100 hade Chris - Crafts distinkt design upswept däck , och hade ett utkast av 19 inches . Det kom utrustad med en 6 - cylindrig Chrysler motor som vägde 625 pounds , och var kan köra vagabond med en toppfart på 31 mph .
1946 Deluxe Runabout
< p > Chris - Craft återupptagit produktionen konsument båt efter andra världskriget med Deluxe Runabout . De är ursprungligen gjorda av spanskt cederträ på grund av en global brist på mahogny . Båten hade en 17 - fots längd och en stråle av 5 fot 8 inches . Den hade ett maximalt djupgående på 1 fot 5 inches .
1951 Holiday 23

Holiday var en av Chris- Crafts större sportbåtar . Den hade en 23 -fots längd och en 8 fot , 2 -tums strålen. Den levereras med en 158 - hästkrafter MBL motor , och var kapabel till hastigheter upp till 37 mph .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103391.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.