Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Avsättning en Galleon

Funderar du på att resa världen hur dina förfäder gjorde? Mellan den 16: e och 18-talen, var trä Galleon standarden för modiga seglare som söker berömmelse och förmögenhet på de sju haven. Att hålla en besättning som matas i flera månader var ingen lätt uppgift, och strumpa bestämmelser tog veckor av förberedelser. Att kunna tillhandahålla ett fartyg tog en hel del erfarenhet och know-how, för att inte nämna en betydande kostnad. Instruktioner
1

Beräkna längden på din resa till sjöss. Förutsatt att du inte kommer att göra utbudet stopp längs vägen, måste du ha tillräckligt med mat för att hålla varje person ombord under åtminstone flera veckor.
2

Bestäm huruvida du kommer att vara hålla levande djur ombord. Vissa gallioner valde att hålla höns, grisar och även kor ombord för att ge färsk mat under hela resan. Samtidigt ha färskt styckat kött kommer att förbättra hälsan hos din besättning, kommer det också till en betydande kostnad. Varje djur måste ha tillräckligt med föda för att hålla dem på resan, plus tillräckligt utrymme för att hållas i. Addera 3

Kontrollera ditt skepp för råttor. Även om dessa skadedjur är ofta oundvikligt, att försöka hålla ditt skepp råtta-free innan avfärd är en klok försiktighetsåtgärd. Många besättningar genom historien har gått hungrig på grund av mjölsäckar eller fat av kött är bortskämda av ovälkomna gnagare.
4

Köp dina leveranser. Den mängd mat du ger beror mycket på din budget och längden på din resa. Hårda please, saltat kött och plockade grönsaker kan hålla en sjöman Fed i veckor, men en sådan diet gör inte mycket för moralen. Starta resan iväg med färskvaror såsom smör, färskt kött och mjukt bröd kommer att göra konserver drägligare senare. Matvaror såsom kaffe, socker, ale och rom inte förefaller nödvändiga, men de kan göra hela skillnaden i att hålla din besättning från att tänka på myteri.
5

Store dina bestämmelser i en mörk, torr del av fartyget. Se till lagring fat tätt tillslutna för att förhindra luft och insekter från att komma i. Om du tar längs passagerare, kanske du vill station en vakt nära maten, se till att ingen tar mer än sin beskärda del.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103956.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.