Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur får man en tung fartyg i vatten

Även om det är möjligt att trailern några tunga fartyg, lansera dem en släpvagn kan vara farligt. Båt ramper vanligtvis bildas för att rymma mindre fartyg på upp till 22 fot i längd på grund av längden av rampen och djupet av vattnet. Starta något större kräver en marina som är utrustad med en Däckskran. Båten kranen kan säkert lyfta båten från trailern, rulla båten ut över vattnet och sänk ner den i vattnet. Saker du behöver
Däckskran
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn på båten kranen och antingen köra kranen över båten eller tillbaka båten under kran om det är på en trailer.
2

Sänk främre och bakre remmar sele i Däckskran. Avlägsna ståltapp som håller varje slang rem tillsammans.
3

Mata den långa änden av den främre lyftsele remmen under båten precis framför lyft stråk. Fäst den långa änden på den korta änden av ingripande öglorna i bandet och skjuta stålpinne genom öglan.
4

Mata den långa änden av den bakre remmen under båten en fot eller två framåt av akterspegeln. Mesh öglorna i den långa och korta änden. Skjut andra stålpinne genom öglorna.
5

Lyft fram sele rem med kranen tills remmen lyfter båten och tum eller två. Lyft den bakre sele rem med kranen tills det visar båten och tum eller två. Lyft båda remmarna unisont tills båten rensar trailern och är tillräckligt hög för att klara eventuella föremål mellan den och vattnet.
6

köra båten kranen på två docs som stödjer kranen. Se till akterspegeln på båten går ut över vattnet först.
7

Lägre båda lyftbanden tills båten är i vattnet och det finns slack i banden. Ta bort ståltappar från selens remmar och höja banden ur vägen. Kör tillbaka Däckskran på stranden, slutföra placeringen av det tunga fartyget i vattnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104652.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.