Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Konvertera en båttrailer till en PWC Trailer

Vattenskotrar (PWC) kommer vanligtvis från en återförsäljare med en särskilt inrättad trailer för att passa maskinen. PWC trailers tenderar att vara små, lätta enheter tillverkade av aluminiumrör med matta täckte trä löpare för att stödja skrovet, som liknar en släpvagn byggd för en full storlek båt. Regelbundna båtsläp kan justeras för att säkert bära en PWC med ett fåtal hushåll verktyg och inga speciella delar. Saker du behöver
Måttband sälja Grease Wrench penna
ställa
Visa fler instruktioner
1

Mät botten bredd PWC skrovet på maskinen , eller där botten möter sidan av skrovet, med ett måttband. Mät djupet av skrovet från botten av den V, upp till nivån för chine med ett måttband.
2

Center bredden mätning på varje tvärstag. Märk ut hålen släpfordonsram som radas upp närmast skrovet mätningen.
3

Avlägsna löpare muttrarna fästet med en skiftnyckel. Dra åt bultarna runner fästet ur locator hålen och lyft löparen bort av släpet.
4

Placera löparna på släpvagnen vid markeringarna för botten bredd. Sätt i bultarna runner fästet och dra åt muttrarna för hand. Från toppen av löparen
5

Mät till nivån av den mellersta valsen. Höj eller sänk löparen tills tillräcklig höjd uppnås att låta PWC att kontakta både rullen och löparna. Dra åt muttrarna runner fästet ordentligt med en skiftnyckel.
6

Placera PWC på trailern och se hur skrovet passar på löparna och rullar. Avlägsna PWC och göra justeringarna i små steg till löparen positioner tills PWC stöds helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103592.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.