Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Instruktioner för installation Trailer Skärmar

Täcker hjulen på din släpvagn med fendrar skyddar din släpvagn och allt det bär. Dessutom, fendrar skyddar också drivkrafterna bakom dig genom att förhindra väg skräp från att flyga i luften. De hjälper också hålla sprayen till ett minimum på en regnig dag eller våta väglag. Ta noggranna mätningar innan den nya fender köpet. Äga en borrmaskin går en lång väg för ett projekt som detta. Saker du behöver
Block av trä (4) katalog Jack och lug skiftnyckel (tillval) katalog eller hylsa med spärrfunktion
Körnare
Hammer
Drill med stål-hyvelskäret
Bultar och muttrar
Grinder (tillval) katalog Plasma cutter (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Håll fender över hjulet och mot sidan av trailern att kontrollera sin passform. Om det behövs, dra på framsidan och baksidan av fender att öka dess längd eller skjut in dem att minska sin längd --- en justering begränsad till 1/2 till 3/4 tum.
2

Placera block bredvid hjulen så att de inte kommer att röra sig under installationsprocessen. För fendrar med monteringshål som går bakom ratten, jack släpet upp och ta bort hjulet genom att skruva åt muttrarna med en rörtång.
3

Lossa muttrar och bultar på befintliga stänkskärmar med en skiftnyckel eller sockeln och ta bort dem. Placera den gamla fender intill den nya, och rikta fronter och ryggar de två fendrar. Rita mönstret av hålen för bultarna på den nya fender med en penna.
4

Punch mitten av hålen med en stans och hammare. Borra hålen med en stål-skärande borr.
5

Kläm nya fender mot sidan av släpvagnen i rätt position med C-klämmor. Rita mönstret av hålen på sidan av vagnen.
6

Punch mitten av hålen i de markerade platserna i steg 5, och borra dem som förut. Fäst fendrar till släpets sidor med nya skruvar och muttrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103341.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.