Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Specifikationerna för en Hatteras 37 Convertible

Den Hatteras 37 Convertible är en motoryacht som byggdes av Hatteras Yachts. Bolaget har byggt glasfiber båtar sedan 1960 i High Point, North Carolina, och 1967 hade öppnat en andra produktionsanläggning i New Bern, North Carolina. År 2004 var den högsta punkten anläggningen stängd och all verksamhet flyttades till New Bern. Motor och mekaniska

Hatteras 37 har dubbla 330-hästkrafter bensinmotorer. Valfria dieselmotorer finns tillgängliga. Maskinrummet är under salongen och nås genom en liten lucka för inspektion, och genom en större lucka för underhåll. Tillsammans med motorerna, innehåller maskinrummet dubbla 12-volts batterier för att starta motorerna och en 7,5-kilowatt generator för att ge växelström när Hatteras 37 pågår. Båten har två disc-typ MG-506 växellådor med 1,97-1 utväxling. Propellrarna är Michigan Wheel fyra blad rekvisita med en 24-tums diameter och en 28-tums stigning. Bränsle kapacitet är 330 liter i två tankar.
Däck, sittbrunn och flybridge

Hatteras 37 är byggd i ett stycke av gjutna glasfiber. De däck och hytt är gjorda av inklämt glasfiber. Inre utrymmen är panel med teak. Sittbrunnen är nästan 11 meter bred och 8 meter lång, och flybridge har två säten och en kapten stol för att möjliggöra plats för sju. Kontroller i flybridge inkluderar en rostfri ratt, motor på /av reglage, varvräknare, monitorer för olje-och vattentemperatur, motorrummet värme och växelström. Vindrutan är gjord av rök akrylplast med en omvänd lutning. Salongen, även känd som däckshuset,
Salon

innehåller ett pentry utrustat med en tre-brännare spis /ugn, en 6-kubik-fot kyl-frys och en rostfri diskbänk. Den främre delen av salongen har en radio och bandspelare, och beslag till en sekundär ledningscentral.
Staterooms

Hatteras 37 har två hytter i fören. Gäst salonger är på styrbords sida av båten och har två över-under kojer. Bågen hytt har två bäddar, en mot vardera sidan av bågen. De båtplatser är mer än 6 1/2 meter lång och 30 inches bred. Båda hytter har förvaringslådor, en hängande skåp så stor som en garderob, och en full längd spegel. Båda är heltäckningsmatta. Huvudet är mellan salongen och hytter och har en duschkabin med en dörr, ett medicinskåp, elektrisk toalett, och en kina handfat. Toaletten har en 70-liters tank och en varningssignal när tanken är full.
Dimensioner

Hatteras 37 Convertible är 37 meter lång och har en stråle av 14 fot. Den kommer att utarbeta i 3.25 meter vatten. Bridge clearance är 13 fot 5 tum. Båten väger ca 28,000 pounds och sover fyra vuxna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103400.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.