Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur ta reda på vem som är på en titel för en båt?

Om du behöver ta reda på vem som är på titeln för en båt, måste du samla in viss identifierande information från fartyget. I de fall där du har varit i en båtolycka och andra båtägare rusade iväg, kanske du kan identifiera båten med sitt namn och port av hagel. Tänk på att många jurisdiktioner inte avslöja titeln information om båtägare i syfte att skydda människors privatliv, men om du har en olycka rapport eller en pågående rättegång där informationen är invigt upptäckt, kan du ha rätt till informationen. Saker du behöver
Pen
Computer Paper hotell med Internetuppkoppling
Mobiltelefon
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera båtens registrering. Titta på vardera sidan av bågen för en registrering klistermärke. Detta kommer att berätta om båten är dokumenterat med Kustbevakningen eller om den är registrerad med staten. Dekalen är oftast en liten kvadrat eller rektangel.
2

Skriv ner båtens identifierande information. Skriv ner all information om båtens registrering klistermärke. Hitta antalet skrovidentitetsbeteckning (HIN). Den HIN krävs av alla båtar sedan 1970-talet och är en unik identifierare för varje båt i USA, inklusive vattenskoter eller annat hantverk. Den HIN är oftast placerad på aktern eller baksidan av båten på styrbords eller högra sidan av båten när den är vänd framåt. Skriv ned namn och port hagel av båten. Detta är oftast placerad på aktern, alltför. Ange båten i kustbevakningen dokumenterad databas
3

. Om båten är registrerad med en stat, gå direkt till steg 4. Om båten är dokumenterat med Kustbevakningen, logga in på nätet och besöka Office of Science and Technology exemplar av Kustbevakningens databas över alla fartyg med namn. Ange namn och port av hagel som efterfrågas och platsen kommer tillbaka titeln ägarens information.
4

Kontakta relevant statlig myndighet. Gå online för att hitta de relevanta statliga organ och ange HIN eller fartygets namn i en ledig egen databas. Om man inte är tillgänglig, kontrollera myndighetens webbplats för ett telefonnummer och ringa dem för att begära upplysningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104341.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.