Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

1987 Monte Carlo Wellcraft Specifikationer

Den Wellcraft linje är tillverkad i Sarasota , Florida . Sedan starten har Wellcraft sålt mer än 100.000 handgjorda båtar , enligt Wellcraft hemsida . Företaget erbjuder idag fem olika båtkonstruktioner att möta ett brett spektrum av båtliv behov . Wellcraft uppger att dess båtar är handgjorda med högsta kvalitet och utmärkta prestanda och tillförlitlighet . Bekvämligheter

1987 Wellcraft Monte Carlo har en enda hytt med varmt vatten , en dusch och en spis med två plattor . Det erbjuder också en elektrisk ugn , kylskåp och värme och luftkonditionering .
Mått och prestanda

Monte Carlo är 28 meter lång vid vattenlinjen med en 10 fot balk och förskjutning av 8.000 . Bränsletanken kommer rymmer upp till 115 liter bensin . Båten är konstruerad för att nå en marschfart på 23 till 30 miles per timme och en topphastighet på 35 till 40 miles per timme .
Electronic Information
< p > Den Wellcraft Monte Carlo har två startbatterier och en generator för varje motor . Generatorerna genererar 30 ampere och 110 volt . En 50 - fots sladden tillåter ägaren att ansluta till makten på stranden när det behövs . En laddare är också inbyggd i motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103898.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.