Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du ändrar en draglina på en utombordsmotor

Äldre modeller av utombordsmotorer har en draglina som används för att starta dem. Denna draglina är gjord av nylon-flätat rep. Över tiden, med massor av dra på T-handtaget för att starta motorn, kan dessa sladdar bli sliten och sliten och måste bytas ut. Ändra en draglina på din utombordare är en enkel uppgift som kräver avlägsnande rekylstartapparaten från motorn. Saker du behöver
Matches
Sax
skruvmejsel
Nail
Nylon-flätat rep
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna håller rekylstartapparaten på plats på övre delen av motorn med en skruvmejsel. Vänd repdragstartmotorn uppochner.
2

Dra gamla rep i rekylstartapparaten hela vägen ut, och sätta in en spik genom blocket hålet och nav hål som laguppställningen. Detta förhindrar repet från fjädrar tillbaka in rekylstartapparaten.
3

Skär knut bort i slutet av repet där det går genom blocket hålet med en sax. Avlägsna knuten och repet från rekylstartapparaten. Skär upp knuten som håller T-handtaget till repet. Ta bort T-handtag.
4

Singe båda ändarna av nya, nylon-flätat rep med en match. Detta förhindrar ändarna fransar sig. Skjut den ena änden av den nya linan genom blocket hålet och knyt en knut på den. Skjut den andra änden av repet genom T-handtag och knyt en knut på det.
5

Håll T-handtag och ta bort spiken från remskivan hålet och nav hål. Släpp T-handtag och låt den nya linan rekyl på plats.
6

Fäst rekylstartapparaten till motorn och byt ut de fyra skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103424.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.