Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man ska täcka en båt för Snow

Ingenting är mer frustrerande att en båtägare än att ta bort vintern locket och hitta det inre av fartyget omfattas av mögel och mjöldagg. Men det är inte det värsta som kan hända en båt som inte är ordentligt skyddad. Vikten av is och snö kan böja båtens ram, och för mycket fukt under locket kan varp trä och skada elektroniken. Genom att täcka båten ordentligt för vintern, får du njuta av sjön istället för att spendera helgen städa upp det. Saker du behöver
Båtöverdrag
Prefabricerade ram båt täcka (eller material för att bygga en) katalog silvertejp
sladdar Bungee eller rep
Desinfektionsmedel renare och förnödenheter rengöring
Kemi avfuktare
Handdukar eller bitar skum
Visa fler instruktioner
1

montera en ram för att stödja din båt täcka. Många båtliv-leverans företag säljer lätta metallbågar som är ganska lätta att montera. Utan stöd av en ram, kan locket börja riva från vikten av ackumulerat vatten och is. Kontrollera att ramen är placerad så att vatten och snö kommer att köras bort kåpan. Om du planerar att bygga en egen ram, använd 1-1/2-inch PVC-rör och skarvar för att konstruera en enda, välvda stöd som sträcker sig hela vägen från fören till aktern. Fäst flera rader av stödjande rören vinkelräta mot det centrala röret. Du kan också bygga en träram.
2

Rengör din båt ordentligt innan du täcker den. Ta vattenskidor, knä brädor, rör, flottar och andra tillbehör båtliv. Dessa poster håller ofta vatten som kan leda till fukt under locket. Skura insidan av båten med ett desinfektionsmedel renare, ta bort alla spår av mögel eller mögel.
3

Tillåt gott om tid för det inre av båten för att torka. Spraya de inre ytorna av din båt med en kemisk avfuktare för att minimera fukt under locket.
4

Placera ram inuti båten efter din design eller tillverkarens instruktioner. Kontrollera att du har tagit bort alla främmande föremål från båten.
5

Pad vindrutan och skarpa vinklar med handdukar eller skum för att hindra dem från att riva locket i starka vindar.
6

Drapera din båt täcka över ramen så att den fördelas jämnt på alla sidor. Använd bungee stubin, rep eller stark tejp över undersidan av båten för att dra locket så hårt som möjligt. Särskilda anvisningar kommer att variera med lock. Alternativt kan du köpa engångsbruk, tunga krympplast för att täcka din båt. Den wrap levereras i ark som är flera meter bred och kan anslutas med förpackningslicens tejp. Tape flera band tillsammans, drapera den över ramen och använda en handhållen värmepistol för att krympa omslaget runt kanterna på båten.
7

Täta kanterna på locket till sidorna av den båt med silvertejp. Lämna två små områden untaped att sörja för god ventilation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103765.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.